Prof. DR. Tanju PEKİN e gıden oldumu hıc aanızda

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
39
merhaba arkadaslar ayın 4unde nasipse Prof. DR. Tanju PEKİN e randevu aldım kendısı hakkında pek bılgım yok acıkcası. marmara unıv. eah de ınfertılıte alanında bırtek o dr var ve kendısı klınık koordınatoru oldugu ıcınde işeme geldı ıyı bı dr dıye dusundum. ama muayeneye gıtmeden kendısı hakkında bılgı edınmek ıstıyorum gıden veya dr hakkında duyumları olanlar paylasırsa cok sevınırım.

merhaba arkadaslar ayın 4unde nasipse prof. Dr. Tanju pekin e randevu aldım kendısı hakkında pek bılgım yok acıkcası. Marmara unıv. Eah de ınfertılıte alanında bırtek o dr var ve kendısı klınık koordınatoru oldugu ıcınde işeme geldı ıyı bı dr dıye dusundum. Ama muayeneye gıtmeden kendısı hakkında bılgı edınmek ıstıyorum gıden veya dr hakkında duyumları olanlar paylasırsa cok sevınırım.

tanju pekinle görüşebildinmi. Memnun kaldınmı acaba?

merhaba arkadaslar ayın 4unde nasipse Prof. DR. Tanju PEKİN e randevu aldım kendısı hakkında pek bılgım yok acıkcası. marmara unıv. eah de ınfertılıte alanında bırtek o dr var ve kendısı klınık koordınatoru oldugu ıcınde işeme geldı ıyı bı dr dıye dusundum. ama muayeneye gıtmeden kendısı hakkında bılgı edınmek ıstıyorum gıden veya dr hakkında duyumları olanlar paylasırsa cok sevınırım.

gittin mi canımm..bende bugün randevu aldım ama alırken ekibi falan diyor onu anlamadım :) nasıl biri memnun kaldın mı??

kusura bakmayın yenı gördum mesajlarınızı canlarım Tanju beyı göremedımkı bılgı vereyım gördum ama gezınıyordu asistanları ılgılenıyor..

bende yeni gidicem tanju pekine bebek sahibi olan varmı acaba tanjuya gidip
Canım o hastanede drlar degil asistanları bakıyor.
Ben hem tanju beye hemde begum hanıma rand almıstım ama hep asistanlar oluyor.
Orada asılama yaptıracaktım ama hem drların olmayısı ustune asistanların kaba davranışı beni soguttu birdaha da gitmedim.
Bi kadın 3.asılaması için gelmişti 15 dk yatırıyorlar dedi normalde en az yarım saat olmalı

Back
X