• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof. Dr. Tansu Küçük'te tedavi olmuş olan var mı?

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
arkadaşlar Prof. Dr. Tansu Küçük hakkında bilgi sahibi olan var mı aranızda acaba?

evet çok iyi bir doktor yeni tedavi oldum ilk denememde oldu şimdi 13 haftalık hamileyim çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim :::

canım bende Tansu beyde iki deneme yaptım olmadı ama çok memnunum kendisinden şimdi histereskopi olacağım sonra gene onunla devam edeceğiz.

canım bende Tansu beyde iki deneme yaptım olmadı ama çok memnunum kendisinden şimdi histereskopi olacağım sonra gene onunla devam edeceğiz.
imsi tekniğinin bursa ya da alındığını duyunca bursa acıbademde tedaviye karar verdim..inşallah bu sefer başarırız canım,ben embriyo transferi için gün sayıyorum hayırlısıyla...

merhaba arkadaşlar..ben siteye yeni üye oldum ilk defa yazıyorum..umarım cevap gelir sizden :61: Acıbadem maslakta canan hanım'da tüp bebek tedavisi görüyorum..dün transferim yapıldı.ayın 11inde testim var.. inşallah hayırlı bi haber alıcam..bu arada 21 yaşımdayım..3 ay ve 1 ay önce pko ameliyatı oldum yani iki kez ve tüp bebek denemek zorundayım artık..canan hanımın hastasıyım fakat kontrollerimde biçok kez tansu beyde vardı ve inanılmaz tatlı bi insandı..herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için :61:

Back
X