• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof dr Ulun Uluğ gidenler

Yavrum benim dedi:
İnş Rabbim kim istiyorsa nasip etsin sizde ki sıkıntı ne canim bizde sperm sayisi az bende ulun hocayı çok istiyorum benimde arkadasin gorumcesi nin 8 sene olmaması bir çok deneme yapmış olmamış ulun hocada ilk denemede tutmuş nasip tabiki ama başarılar bu bir gerçek ...

Yavrum benim dedi:
İnş Rabbim kim istiyorsa nasip etsin sizde ki sıkıntı ne canim bizde sperm sayisi az bende ulun hocayı çok istiyorum benimde arkadasin gorumcesi nin 8 sene olmaması bir çok deneme yapmış olmamış ulun hocada ilk denemede tutmuş nasip tabiki ama başarılar bu bir gerçek ...
Insallah bizim icinde hayirlisi olr sureci anlatirmisin biraz

Canım doktoruma yer açayım dedim. Güleryüzlü doktorum sayesinde 7 haftalık gebeliğim oldu. Darısı sizlerin başına
Allah saglikla kucağına almak nasip etsin ins canim ben umut tup bebegi de düşünüyorum kararsizim nasip ins doğru karar vermek nasip olsun çünkü anadolu yakasında yim rapor geçiyor muş ordada bizde sperm sayısi az sizin sebeb neydi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins

Amin canim sagolasin hayırlısı ile o gunleri de gorucez.bizde ki sıkıntı sperm le alakaliydi canim bildiğim kadariyla ulun hocamin tup bebek yaptığı yerde rapor geçiyor.ben de Anadolu yakasindan gidip geldim takiplerime zaten saat konusunda allahi var yardımcı oldular gec kaldığımız da bekletmediler. Zaten samimi düşüncem benim icin mesafede önemli degildi o donemde. su pozitif sonucunualdim ya herseye değer.

Insallah bizim icinde hayirlisi olr sureci anlatirmisin biraz
Ilk basta gittik tabo ben cok stresliyim guven en onemlisi acaba dedim güven vericek mi eşim de beni sakinlestirmeye çalışıyor zaten. Ulun hocam ilk gorusmemize rağmen o kadar samimi ve ictendi ko tamam dedim ben bu doktorla devam etmeliyim sonra zaten esimden bende tahliller istedi destekleyici vitaminler verdi en basta çok degil mo felan diye düşündüm sonradan onu bile konustum ulun beyle baska yerde olsa bunun için doktoru bulamazdim karşımda muhattap. Adet döneminde tedaviye başladık her seferinde bana vakit ayirmasi surekli telefonda cevap alacagim birilerinin olmasi beni rahatlattı bu süreçte zaten ilaclar la ilgili hemsiresi yardimci oldu o anlatti bana. Sonra yumurta toplama transfer islemi oldu.transfer sornasinda hergun arayip bilgi verdiler istedigim zaman da aklima takilan birsey de ulun beyle görüştüm.sonrasin da gebelik sonucumu aldım allahom herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah

Ilk basta gittik tabo ben cok stresliyim guven en onemlisi acaba dedim güven vericek mi eşim de beni sakinlestirmeye çalışıyor zaten. Ulun hocam ilk gorusmemize rağmen o kadar samimi ve ictendi ko tamam dedim ben bu doktorla devam etmeliyim sonra zaten esimden bende tahliller istedi destekleyici vitaminler verdi en basta çok degil mo felan diye düşündüm sonradan onu bile konustum ulun beyle baska yerde olsa bunun için doktoru bulamazdim karşımda muhattap. Adet döneminde tedaviye başladık her seferinde bana vakit ayirmasi surekli telefonda cevap alacagim birilerinin olmasi beni rahatlattı bu süreçte zaten ilaclar la ilgili hemsiresi yardimci oldu o anlatti bana. Sonra yumurta toplama transfer islemi oldu.transfer sornasinda hergun arayip bilgi verdiler istedigim zaman da aklima takilan birsey de ulun beyle görüştüm.sonrasin da gebelik sonucumu aldım allahom herkese nasip etsin bu mutluluğu insallah
Allah kucagina almayi nasip etsin canim bizede dua et ins tutar bizimkide ilkinde bide bu 2 tanemi konuldu tek mi o neye gore oluyo bliyomsn

gidince sorarsın canımcım bilgi verim ulun hocam

3 üyeliğinizi bu hesabınız altında birleştirdim dün 3 tane daha üyelik aldınız. Teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz yoksa başka bir durum mu söz konusu ?

Merhaba arkadaslar ulun beyin muayne ucreti nekadar.ben normal yolla hamile kaldim ama riskli.o yuzden gidicem.ssk anlasmasi varmi.tahliller falan.lutfen yapdimci olun

Merhaba
Yavrum benim dedi:

Neden olmamis sorunlari neydi biliyir musunuz?

Kızlar ulun bey Bahçelievler medicalpark ta mı? Yumurta toplama ve transfer işlemlerini kendisi mi yapıyor?

Kızlar merhaba uzun zamandır ihmal ettim sizi ama bebisimi kucağıma almak nasip oldu onun haberi vermek istedim. Zor süreçleri geride biraktim ve sizlere dua ediyorum allahim sizlerede bu mutluluğu nasip etsin inşallah

Back
X