Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prof. Dr. Yakup Erkan erata mı prof.dr sebahattin altınyurdu mu tavsiye edersiniz?
2li testin sonucuna bakıp kendini üzme oncelikle kesin bir tani değil. Eğer boyle bir durumda olsam riskli gebelik uzmanina giderim oda fuat akercan ozel muayenesi varmis alsancakta.
Gecmis olsun insallah yanlış sonuc çıkmıştır.
2li testin sonucuna bakıp kendini üzme oncelikle kesin bir tani değil. Eğer boyle bir durumda olsam riskli gebelik uzmanina giderim oda fuat akercan ozel muayenesi varmis alsancakta.
Gecmis olsun insallah yanlış sonuc çıkmıştır.
Bisey değil o test sonuclari kesin degil oncelikle kendinide bebegide üzme benim sonuclarim güzeldi ama ayrintili ultrasonda sorun çıktı ve gebeligi sonlandirdik maalesef. O yuzden sıkma canini ama riskli gebelik uzmanina git ben daha once arastirdim ve fuat akercan sermet Sağol ve namik demir isimlerini cok duydum mutlaka bunlardan birine gitmeni tavsiye ederim birde hangi doktora gidiyorsu normalde kimi pek onemsemiyor maalesef.
Çok teşekkür ederim ilgin için.diyarbakirda yaşıyorum tatil için ızmir e gelicem .burda ki doktor amniyosentez dedi.orda ultrasyonu iyi bir doktor arıyorum.belki amniyosentez yaparım
Yakup Erata bir numaradir. Ultrason incelemesi yapacak ve Amniyosentez yaptirmaya gerek olup olmadigini bile soyleyecektir. Belki de yaptirmaniza gerek kalmayacaktir.