Benim hayatimdaki en onemli insanlardan biridir Engin hoca. 6 sene once cikolata kisti ammeliyatim sirasinda tanistim kkendisiyle. Bi ton gereksiz sozlere karsi o bir tek beni tatmin etti. Surecteki her kontrolumde yanndan agayarak ciktim, her seferinde beni sarlarak ugurladi. B sene ocak ayinda ilk denememizi yaptik cok sukur tutund melegimiz. Surecteki psikolojik destegini, asamalari anlatmasini, tebessumu beni de rahatlatti. Ama ben zor bi hamilelik geciriyorum. 7.haftada kalp atisini yine engiin hocada duydk bebegimizin. Ertesi gun 3 cmlik kistim patladi ve hastanelik oldum. Saatlerce hastanede kalmama ragmen bi sey bulamadilar. Derken ickanamam artinca olayi anladilar hemen ammeliyat edip bebegi almaliyiz yoksa anne oolr dediler. Ben istemedm tabiki. Esim hemen engin hocayi, engin hocada hastaneyi aradi ve ameliyati durdu. 5gun hastanede kaldim ve devet hastanesinin cilvesi! Hicbilgi vermiyolardi biz engin hocadan aliyorduk bilgiyi.. esimmi arayip her zamanki gibi asama asama anlatiyordu ameliyati dusunmemizi soyluyord ve cok sukur 6.ayimizdayiz. baska doktorlara kalsa beni ameliyata alip bebegimi de alacaklardi. Benim hayatimdaki yeri cok ama cok ayridir engin hocanin. Ben her seyden once onn bu isi mesek olarak degil hayati olarak gordugunu, herkese ayni degeri verdigini dusunuyorum. Hemsirelerini n sana surecteki oluml destegini soylememe gerek bile yok. Bence emin ellerdesin, icin rahat olsun.