Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faruk hocada mi 3.denemenizde kaldınız?Merhabalar, ben Faruk Hocayla tüp bebek tedavisi gördüm, 3. Denememizde ikiz bebeklere hamile kaldım, şimdi 7. Aydayım hala kontrollerimize devam ediyoruz Faruk Hocayla. Kendisi 10 numara bir insan ve hekimdir, gözüm kapalı tavsiye ederim.
Faruk hocada mi 3.denemenizde kaldınız?
sağlıkla kucağiniza alin inşallah.kaç yumurtaniz olmuştu ?Aslında benim söyle oldu 2 kere tedavi gördüm ilk tedavimde Ohss yaşadım benim vücudum daha onu atlatamamışken ısrarımızla transfer yapıldı ama tutmadı, daha sonra kalan dondurulmuş yumurtalarımla olan transferimde tutmadı. Sonrasında ikinci kez tedaviye başladık ve benim vücudum yine ekstra tepki verdi ohss olarak bu sefer yumurtaları dondurduk ve 1 ay sonra transferi gerçekleştirdik bu sefer iki embriyomda tutundu.
Benimde tek tedavi ile 13 yumurta toplandi. 5.güne 2 tane kaldı.Teşekkür ederim, bende iki tedavi sürecinde de 30 tane yumurta toplandı, daha sonra 5. Güne 5 adet kaldılar
Bende faruk hocada tüp bebek yaptırdım 2. Denemede tuttu şuan 4 buçuk ay oldu iki embriyo transfer edildi tuttuprof faruk buyru hakkında düşünceleriniz nedir kızlar ? gidenler tüp bebek yaptıranlar var mı?
Evet ben doğum yaptım. 4,5 aylık Bi kızım var çok şükür:)Bende faruk hocada tüp bebek yaptırdım 2. Denemede tuttu şuan 4 buçuk ay oldu iki embriyo transfer edildi tuttu
Merhaba ben anlatayım isterseniz:) kendisinde tedavi sonucu şu an 5 aylık bir kızım var. Çok iyi, başarılı ve tecrübeli Bi doktor. Biraz ciddi kendisi.çok fazla konusmuyor.gerekenleri söylüyor sadece.Semindoy allah bebeginizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallahFaruk beyi biraz daha anlatırmısın iletişimi nasıl ve tedavi ücreti ne kadar ?
Merhaba. Merve özkaynak isim vermemişti siz nerde okudunuz Faruk buyru yüzünden oldugunu merak ettimkendisini nnormal ijnekoloji icin tavsiye etmiyorum. tavsiye uzerine genel muayene icin gitmistim. sag yumurtaliginda kist var dedi. sonra prof.dr.kilic aydinli beye kosa kosa gittim, obur ay gidecek merak etme, adet dongusunde olusmus gecici dedi. 1 ay kabus gibi gecti. 1 ay sonra kontrolde yoktu. 3. bir doktora gittim , iyice emin olmak icin Memorial sisli hastanesi, Almora hanim (cok iyi bir doktor) kist mist yok dedi. makyaj bloggeri merve ozkaynak youtube daki kanalinda hamileligi sirasinda faruk buyru yuzunden basina geleni anlatmistti. merve hanimida gereksiz yere uzmus. Allah iyi doktorlara denk getirsin
Yoo imada bulunmadım merak ettim sordum. Kist varsa sizde doktor olani söylemiş. Anormal Bi durum göremedim. Doktoru karalamayın. Gayet başarılı iyi bir doktor. Zamanınızıda burda harcamayın madem yazık size:))ben basima geleni yazdim. tanidigim kadin arkadaslarima da anlattim. daha cok kisi bilsin diye de buraya yazdim.. bununla birlikte herkes ozgur..isteyen gider tecrube eder. imali imali sorulara verecek cevabim yok merak giderecek zamanimda yok.