Tüp Bebek Merkezleri Prof.Faruk Buyru

• Konu Sahibi Konu Sahibi She-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

She-

D🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
4.036
2.713
133
prof faruk buyru hakkında düşünceleriniz nedir kızlar ? gidenler tüp bebek yaptıranlar var mı?

Merhabalar, ben Faruk Hocayla tüp bebek tedavisi gördüm, 3. Denememizde ikiz bebeklere hamile kaldım, şimdi 7. Aydayım hala kontrollerimize devam ediyoruz Faruk Hocayla. Kendisi 10 numara bir insan ve hekimdir, gözüm kapalı tavsiye ederim.

Merhabalar, ben Faruk Hocayla tüp bebek tedavisi gördüm, 3. Denememizde ikiz bebeklere hamile kaldım, şimdi 7. Aydayım hala kontrollerimize devam ediyoruz Faruk Hocayla. Kendisi 10 numara bir insan ve hekimdir, gözüm kapalı tavsiye ederim.
Faruk hocada mi 3.denemenizde kaldınız?

Faruk hocada mi 3.denemenizde kaldınız?

Aslında benim söyle oldu 2 kere tedavi gördüm ilk tedavimde Ohss yaşadım benim vücudum daha onu atlatamamışken ısrarımızla transfer yapıldı ama tutmadı, daha sonra kalan dondurulmuş yumurtalarımla olan transferimde tutmadı. Sonrasında ikinci kez tedaviye başladık ve benim vücudum yine ekstra tepki verdi ohss olarak bu sefer yumurtaları dondurduk ve 1 ay sonra transferi gerçekleştirdik bu sefer iki embriyomda tutundu.

Aslında benim söyle oldu 2 kere tedavi gördüm ilk tedavimde Ohss yaşadım benim vücudum daha onu atlatamamışken ısrarımızla transfer yapıldı ama tutmadı, daha sonra kalan dondurulmuş yumurtalarımla olan transferimde tutmadı. Sonrasında ikinci kez tedaviye başladık ve benim vücudum yine ekstra tepki verdi ohss olarak bu sefer yumurtaları dondurduk ve 1 ay sonra transferi gerçekleştirdik bu sefer iki embriyomda tutundu.
sağlıkla kucağiniza alin inşallah.kaç yumurtaniz olmuştu ?

Teşekkür ederim, bende iki tedavi sürecinde de 30 tane yumurta toplandı, daha sonra 5. Güne 5 adet kaldılar
Benimde tek tedavi ile 13 yumurta toplandi. 5.güne 2 tane kaldı.

prof faruk buyru hakkında düşünceleriniz nedir kızlar ? gidenler tüp bebek yaptıranlar var mı?
Bende faruk hocada tüp bebek yaptırdım 2. Denemede tuttu şuan 4 buçuk ay oldu iki embriyo transfer edildi tuttu

Semindoy allah bebeginizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah 🙏🏻 Faruk beyi biraz daha anlatırmısın iletişimi nasıl ve tedavi ücreti ne kadar ?

Semindoy allah bebeginizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah 🙏🏻 Faruk beyi biraz daha anlatırmısın iletişimi nasıl ve tedavi ücreti ne kadar ?
Merhaba ben anlatayım isterseniz:) kendisinde tedavi sonucu şu an 5 aylık bir kızım var. Çok iyi, başarılı ve tecrübeli Bi doktor. Biraz ciddi kendisi.çok fazla konusmuyor.gerekenleri söylüyor sadece.

kendisini nnormal ijnekoloji icin tavsiye etmiyorum. tavsiye uzerine genel muayene icin gitmistim. sag yumurtaliginda kist var dedi. sonra prof.dr.kilic aydinli beye kosa kosa gittim, obur ay gidecek merak etme, adet dongusunde olusmus gecici dedi. 1 ay kabus gibi gecti. 1 ay sonra kontrolde yoktu. 3. bir doktora gittim , iyice emin olmak icin Memorial sisli hastanesi, Almora hanim (cok iyi bir doktor) kist mist yok dedi. makyaj bloggeri merve ozkaynak youtube daki kanalinda hamileligi sirasinda faruk buyru yuzunden basina geleni anlatmistti. merve hanimida gereksiz yere uzmus. Allah iyi doktorlara denk getirsin

kendisini nnormal ijnekoloji icin tavsiye etmiyorum. tavsiye uzerine genel muayene icin gitmistim. sag yumurtaliginda kist var dedi. sonra prof.dr.kilic aydinli beye kosa kosa gittim, obur ay gidecek merak etme, adet dongusunde olusmus gecici dedi. 1 ay kabus gibi gecti. 1 ay sonra kontrolde yoktu. 3. bir doktora gittim , iyice emin olmak icin Memorial sisli hastanesi, Almora hanim (cok iyi bir doktor) kist mist yok dedi. makyaj bloggeri merve ozkaynak youtube daki kanalinda hamileligi sirasinda faruk buyru yuzunden basina geleni anlatmistti. merve hanimida gereksiz yere uzmus. Allah iyi doktorlara denk getirsin
Merhaba. Merve özkaynak isim vermemişti siz nerde okudunuz Faruk buyru yüzünden oldugunu merak ettim

ben basima geleni yazdim. tanidigim kadin arkadaslarima da anlattim. daha cok kisi bilsin diye de buraya yazdim.. bununla birlikte herkes ozgur..isteyen gider tecrube eder. imali imali sorulara verecek cevabim yok merak giderecek zamanimda yok.

ben basima geleni yazdim. tanidigim kadin arkadaslarima da anlattim. daha cok kisi bilsin diye de buraya yazdim.. bununla birlikte herkes ozgur..isteyen gider tecrube eder. imali imali sorulara verecek cevabim yok merak giderecek zamanimda yok.
Yoo imada bulunmadım merak ettim sordum. Kist varsa sizde doktor olani söylemiş. Anormal Bi durum göremedim. Doktoru karalamayın. Gayet başarılı iyi bir doktor. Zamanınızıda burda harcamayın madem yazık size:))

ilk defa buraya yorum yaziyorum. Doktor gayet iletisimi dusuk ve hastalari yanlis bilgilendiren bir insan. kist var ve buyurse ameliyatla aliriz dedi. Ertesi gun Prof.Dr.Kilic AYDINLI bu kist gider dedi. 1 ay sonrada Kilic Hoca'nin dedigi gibi gitti. Almora hanimda ayni bilgileri verdi.plazalarda oturup 500-750 tl den baslayan muayene ucretleri ile daha hastasi ile iletisim kuramayip konusmaktan aciz, yanlis bilgiler verip insanlari somuren doktorcuklardan bir tanesine denk geldim. yaziyorum ki baskasi magdur olmasin kotu bir bilgi verdiginde Faruk buyru baska doktordan teyit ettirin diye oneride bulunuyorum.. cahil karsisindaki ne diyor anlamadan yazanlara cevap YOK . Yazik diyip gulme emojisi kuran sahis, senin egitim seviyen ve gorgun ile ayni yerde degiliz !!! bende buna cok guluyorumm su anda !!

Son düzenleme:
Size çok hak verdim. Bende gittim oturur oturmaz yaşımı sordu daha tahlilerime bile bakmadan benden mucize beklemeyin %5 şansın var dedi. Sonra muayene oldum sağ yumurtalığında kis var deyip odadan çıktı yerine oturup tahliller istedi. Sürekli olumsuz konuştu ağlaya ağlaya çıktım ordan. Şimdi hala tüp bebek için iyi bir doktor arıyoruz.

Back
X