Prof Timur Grgan

Rezerin dusukse kaliteli yumurta uretemezsin kaliteli gozukse de ici o kadar iyi olmaz corek otu bal karisimi bire bir herkese tavsiye ediyorum omega3 1000 mg, dhea25 hemen baslamani tavsiye ederim yumurta kalitesini cok etkiliyor
başlayım mı dr a gitmeden ne dersin ?dhea 35 nedir? biraz açarmısın ben yeniiyim bu konularda:)

başlayım mı dr a gitmeden ne dersin ?dhea 35 nedir? biraz açarmısın ben yeniiyim bu konularda:)

Kesinlikle basla ben dr uma sormadan baslamistim hasta oldugumda gittim ve kullandigimi soyledim ve tamam devam et bakalim onumuzdeki ay da gel dedi tekrar sonraki ay gittigimde ayniydi ama 3.ayimda sayilarim masallah. Tedaviye nerde baslarsan basla bunu ve corekotu balli karisimi mutlaka kullan bende ise yaradiysa herkeste yarar teyzem bile 17 yil onlarca asilama tup denemeleriyle hamile kalamadi bunu kullanmaya basladiginin 3.ayinda dogal hamile kaldi 2.yide yapti. 39.yAsinda anne oldu.

canım benimde pazartesi yumurtalarım tpolancak
bende bu adetin 3 günü başladım bal çörek tarçın
karışımına başladım yumurta toplandıktan sonra bırakayımmı
yoksa devammı transfere kadar

Kesinlikle basla ben dr uma sormadan baslamistim hasta oldugumda gittim ve kullandigimi soyledim ve tamam devam et bakalim onumuzdeki ay da gel dedi tekrar sonraki ay gittigimde ayniydi ama 3.ayimda sayilarim masallah. Tedaviye nerde baslarsan basla bunu ve corekotu balli karisimi mutlaka kullan bende ise yaradiysa herkeste yarar teyzem bile 17 yil onlarca asilama tup denemeleriyle hamile kalamadi bunu kullanmaya basladiginin 3.ayinda dogal hamile kaldi 2.yide yapti. 39.yAsinda anne oldu.
umarım işe yarar incir kürüne de iyi diyolar ben çörek otunu bi kere yapmıştım akıntım arttı o ay demekki etkili çok tşk tavsiyeler için yeni şeyler öğrenirsen paylaş yine:)

Ben 1.5 yildir bu siteyi cok yakindan takip ettim ve sunu anladim tup bebekte rezerv dusuk oldugunda ilk denemede hamile kalan kimsecikler yok kendimde dahil ben toplamda 3.denememde son ikisi gurgan klinikte olmak uzere basariyi elde etmistim. Sende maddi acidan zorlanmaktan korkuyorsun Kendine cok iyi bi bakim yapmalisin butun kurleri yap sogan kurunden basla adetinle balli karisima devam et incir kurune basla kendi kendine folikul takibi yap b12 vit. Omega ve dhea ya basla sayinin arttigini gordugunde nerde istersen tedaviye basla bu arada tek embrio transferi degilde yasin uygunsa 2embrio transfer edilirse iyi olur sanirim

umarım işe yarar incir kürüne de iyi diyolar ben çörek otunu bi kere yapmıştım akıntım arttı o ay demekki etkili çok tşk tavsiyeler için yeni şeyler öğrenirsen paylaş yine:)
Rica ederim bu konuda arastirma yapiyorsa benim nickime tikla profil resmimin altinda actigim konular var orda embrio kalitesini artirmak icin neler yaptiniz adli topik varr onu bul ve bastan sona oku orasi daha detayli hersey orda var.

Rica ederim bu konuda arastirma yapiyorsa benim nickime tikla profil resmimin altinda actigim konular var orda embrio kalitesini artirmak icin neler yaptiniz adli topik varr onu bul ve bastan sona oku orasi daha detayli hersey orda var.
çok sağol umarım herşey yoluna girer çok korkuyorum inşallah işe yarar umarım tüp bebek tedavisinde de pozitifi görürüm (tabi benim gibi ümit eden herkes)soğanı yapıyorum şu an bitince diğelerine başlarım

Son düzenleme:
Ben 1.5 yildir bu siteyi cok yakindan takip ettim ve sunu anladim tup bebekte rezerv dusuk oldugunda ilk denemede hamile kalan kimsecikler yok kendimde dahil ben toplamda 3.denememde son ikisi gurgan klinikte olmak uzere basariyi elde etmistim. Sende maddi acidan zorlanmaktan korkuyorsun Kendine cok iyi bi bakim yapmalisin butun kurleri yap sogan kurunden basla adetinle balli karisima devam et incir kurune basla kendi kendine folikul takibi yap b12 vit. Omega ve dhea ya basla sayinin arttigini gordugunde nerde istersen tedaviye basla bu arada tek embrio transferi degilde yasin uygunsa 2embrio transfer edilirse iyi olur sanirim
başarıyı elde ettim diyosun ne anlamda hamile kalabildin mi

Corekotu bal tarcin kullanip da hamile kalamayan benim tanidigim onlarca kisinin icinden tek kisi bole yokkk. Tupe baslamadan once mutlakaaaa kullanin opuya kadar da devam edin. Yumurtanizi guclendircek belki bilmeyenler olabilir diye yazdim.

:))) güzel haberler hep moral kaynağı allah bağışlasın.....kucağına almayı nasip etsin
Aminn darisi isteyen herkese. Hic umitsizlige kapilma sen istedigin surece olur. Sadece iyi hazirlan. Mucx

canım benimde pazartesi yumurtalarım tpolancak
bende bu adetin 3 günü başladım bal çörek tarçın
karışımına başladım yumurta toplandıktan sonra bırakayımmı
yoksa devammı transfere kadar

Ayyy cnm yazdigini yeni gordum transferin dun olmus insallah sendedir ve tutunmustur banada haber ver on gun sonra.

arkadaşlar şuanda timur hocaya giden var mı, yakın tarihte olumlu ya da olumsuz bir sonuç alan var mı, nasıl bir yaklaşımşa karşılaştınız orada? tecrübelerinize ihtiyacım var

arkadaşlar şuanda timur hocaya giden var mı, yakın tarihte olumlu ya da olumsuz bir sonuç alan var mı, nasıl bir yaklaşımşa karşılaştınız orada? tecrübelerinize ihtiyacım var

ben gürgan klinikte tüp bebek yaptırdım negatif sonuç oldu. Negatif sonrası hoca ile görüşme şansım olmadı şehir dışındanım tlf ile görüşmüyor. sadece hemşireler hatta tlfna bakan sekreter ile muattap olabildim ancak. sanırım işleri bitti sonrası önemli değil, hastanın durumu nedir ne olacak ne ilaç kullanması lazım hiç kimse arayıp muattap olmadı. zaten hoca bir Türkiyede Bir Yurtdışında başka ilgilenen de yok. hemşireler soğuk ve yardımcı olmak yerine zorla çalışıyor gibiler. Timur hoca çok iyi ama ekibi için aynı şeyi söyleyemem. ben tavsiye etmem. gebelik aşısı da yapmışlardı negatif oldu.

Back
X