"Profesyonel" olamamak..

Ah canım ya, ben de aynen böyleydim:50:
Ve maalesef hala böyleyim...

Ne profesyonelim, ne politiğim, ne stratejiğim...
Yanar döner asla davranamam, nabza göre şerbet veremem...Koltuğumu kaybetmeyeyim diye k.ç yalayamam v.s v.s diye gider...
Gerçekten iş hayatında çok sıkıntı çektim bu yüzden...

Kimsenin sana ters laf etmesine izin verme...
Bir hatan kusurun olmadığı sürece, kimse böyle bir hakka sahip değil...
Ufak tefek hatalar olsa bile değil..
Çocuk yok karşılarında...

Yapı kredi bankasında çalıştım en son...
Müdür yardımcısının üzerine kalemliği fırlattım bu yüzden...Tutmasalardı odasının camını çerçevesini de indirebilirdim o sinirle...
Sonra da çıktım zaten..
Hepimiz ekmek parası için çalıştık/çalışıyoruz...
Rütbesi yüksek diye kimsenin hadsizliğine tahammül edemiyorum..

kalemlik mi fırlattın:1: bence de çok haklısın, aynı ortamda iş yapılıyor,nolur yani ufacık şeyler görmezden gelinse.ben senin gibi sert tepki de gösteremiyorum,güçlü duramıyorum maalesef.diyorum ya hemen gözlerim doluyor :14:

Herkese merhabalar,

İş hayatına yeni atıldım.Sorunum da çok fazla duygusal olmak. Biri ters bir şey söylediğinde hemen gözlerim doluyor, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Egosunu işinde yeni insanlar üzerinde tatmin etmek isteyen düşüncesiz insanlar beni hemen yıpratıyor. Aslında belki de başkaları için çok önemsiz sayılabilecek birkaç ters lafa ben çok alınıyorum ve günlerce kafama takıyorum.İşyerinde profesyonel olman,böyle şeylere takılmaman gerekir diyorlar, çok doğru ama elimde olan bir şey değil.Bunu nasıl aşabilirim,siz de işe ilk başladığınız zamanlarda bu kadar kırılgan mıydınız?..
:26:

daha yenisin de ondan ,biraz da duygusalsan işte ondan oluyo ben de ilk başladığımda ağladığım zamanları hatırlıyorum ,şimdi kimseyi ezmeye çalışmam ama patronlara bile postayı koyuyom yeri gelince.Profesyonellik tecrübeyle olur,kendini çok kasma.

Back