Profil resmini değiştiren nişanlı

bu size mi ait :D

Eklentiler

• IMG_1239.webp
    IMG_1239.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 236
Onun bir birey olduğunu ve nişanlısınız diye her şeyde sizden izin alması gerekmediğini öncellikle bir sorun olarak görüp çözün bence.
Gerisi hallolur.

Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum

Ne! Demek resmi değiştirdi.... Ay hemen ayrıl bu adamdan sana yar olmaz.
Sonra niye ekşide bizle dalga geçiliyor..

Yani bir fotoğraf değiştirmesinde bile "intikam alsam mı diye düşünüyorum" diyorsunuz neresi dert bunun kıskançlık mı ben nişanlıyım bu da nişanlım ona göre davranın mı? Nişanlınıza güveniyorsanız böyle durumları takmazsınız...

İlişkilerinizi bu tarz eylemler üzerine kurmanız ne kadar acı bir şey. Unutmayın, siz de o da bir birey. Eğer birbirinize yaşam alanı yaratırsanız mutlu olabilirsiniz. Sevgi, sadakat bu tip eylemlerle ölçülecek şeyler değil. Asıl rahat bıraktığınız zaman sadakat gösteriyorsa sizin için doğru insan demektir.

Back
X