- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
O değilde sevgilim kılıbıkmış gibi anlaşılıyo benim açtığım konular yüzünden keşke öyle olsaydı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah hayatta böyle şeyler yapmazbu size mi ait![]()
Bence o potansiyeli var.hahah hayatta böyle şeyler yapmaz![]()
Aha benim kocişim tıpkısının aynısıGelecekte Nişanlın
![]()
Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
sen onun şifresini nasıl bilmezsinbizim hesabımız ortak değil şifrelerimizide bilmiyoruz telefon şifrelerimiz aynıdır kurcalamayız pek bizimki böyle :)
böyle adamları sallandıracaksın ibreti alem içinsen onun şifresini nasıl bilmezsinşok, skandal yeni bir intikam sebebi
![]()
Evet gerçekten bilmiyorum istemedimde benim kafam daha farklı mevzulara çalışıyosen onun şifresini nasıl bilmezsinşok, skandal yeni bir intikam sebebi
![]()