profil resminizi olmak istediğiniz kişi ile değiştirin,kilo vermenize destek olsun.

Berrin1405

07/06/2011
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
2.252
5
116
Diğer
kızlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.yanlış yerdeyse zaten taşınır.bir arkadaşımın uyguladığı bu yöntemi ben de uygulamaya başladım.ister kk'daki profil ve avatar resimlerinizi fiziki olarak benzemek istediğiniz kişilerin resmi ile değiştirin ,isterseniz de bulduğunuz resimleri yazıcıdan çıkarıp sürekli gözünüzün önünde bulunan yerlere(buzdolabı,gardrop,bilgisayarınızın masaüstü ekranı vs..)asıp canınız yemek istediğinde ya da yeme kriziniz tuttuğunda bu resme bakıp; bunu yersen bu fiziğe sahip olamayacaksın yada bunu yemezsen bu fiziğe ulaşacaksın diyerek kendinizi motive edip,yemenizi engelleyebilirsiniz.ben denedim ve gerçekten yeme isteğim azaldı.deneyin çok faydasını göreceksiniz.

Kaç kilo olmak istediğiniz konusunda net olun. Beyninizde, sizin
için mükemmel olduğunu düşündüğünüz o kiloya ulaştığınızda,
bedeninizin görüntüsüne dair bir imge oluşturun. Mükemmel
kilonuzda olduğunuzda çekilmiş resimleriniz varsa, onlara sık sık
bakın. Böyle resimleriniz yoksa, sahip olmak istediğiniz gibi bir
vücudun resimlerine de bakabilirsiniz.
Mükemmel kiloya ulaşacağınıza inanmalı ve zaten o kiloda
olduğunuzu düşünmelisiniz. Bunu imgeleyip, öyleymiş gibi
davranmalı, inanıyormuş gibi yapmalısınız. Kendinizi bu mükemmel
kiloya dair dileğinizi gerçekleştirirken görmelisiniz.
Sizin için mükemmel olduğunu düşündüğünüz bu kiloyu
bir kağıda yazarak, tartınızın üzerine yapıştırmalı, ya da hiç
tartılmamalısınız. Düşünceleriniz, sözleriniz ve davranışlarınız,
isteğinizle çelişmesin. Aktif kilonuza uygun giysiler satm almayın.
İleride satm alacağınız kıyafetler olduğuna inanıp, onlara
odaklanın. Mükemmel kiloya ulaşmak, Evren'in katalogundan bir
şey sipariş etmek gibidir. Kataloga bakın, mükemmel kiloyu seçin,
siparişinizi verin ve size teslim edilsin.
Mükemmel vücut ağırlığına sahip olduğunu düşündüğünüz
insanları araştırıp, onları takdir etmeyi ve içten içe övmeyi hedefiniz
yapın. Onlara dair bilgi edinip, hayranlık duyarak, buna ilişkin
duygular beslediğinizde, mükemmel kiloyu kendinize çağırırsınız.(SIR' dan alıntı...)

Fazla kilolu insanlar gördüğünüzde onları incelemeyin ve zihninizi
hemen, sahip olduğunuz mükemmel vücut görüntünüze
kaydırarak bunu hissedin.
Kendinizi iyi hissetmelisiniz. Kendinizden memnun olmalısınız.
Bu önemli çünkü, içinde bulunduğunuz anda sahip olduğunuz
bedenden dolayı kendinizi kötü hissederseniz, mükemmel kilonuzu
kendinize çekemezsiniz. Bedeninizden dolayı mutsuzsanız,
bu etkili bir duygudur ve bedeninizden dolayı mutsuz olmayı
çekmeye devam etmenize sebep olur. Bedeninize karşı eleştirel
olduğunuz, ve ona kusur bulduğunuz taktirde, daha fazla kiloyu
bedeninize çekersiniz. Bedeninizin her santimetrekaresini övün ve
kutsaym. Sahip olduğunuz mükemmellikleri düşünün. Kendinize
dair kusursuzlukları düşündükçe, kendinizden hoşnut olacak,
mükemmel kilonuzun frekansını yakalayacak ve kusursuzluğu
çağıracaksınız.(SIR2dan alıntı...)

kesinlikle haklısınız ben diyet yapmadan 10 kg verdim ve ilginç yanı artık alamıyorum da...buraya sizi yönlendirme maksadınla uğradım.bu yöntem hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorsanız 'uzman tv'sitesine girip,beyin gücü ile zayıflama yazın...çok net açıklamaları var orda...

kesinlikle haklısınız ben diyet yapmadan 10 kg verdim ve ilginç yanı artık alamıyorum da...buraya sizi yönlendirme maksadınla uğradım.bu yöntem hakkında daha çok bilgi edinmek istiyorsanız 'uzman tv'sitesine girip,beyin gücü ile zayıflama yazın...çok net açıklamaları var orda...

flocke paylaşımın için teşekkürler.sen 10 kg nasıl verdin? neler yaptın? bizlerle paylaşırsan çok mutlu olurum.:54:

canım sen gereken tüm açıklamaları yapmışsın zaten:9:ayrıca eklemem gereken şey:ister5tabak yemek yiin isterseniz de bir avuç kadar...işin sırrı unu şekeri kesmekte değil, herşeyden yiyin ve dilediğiniz kadar yiyin.beyin mideye 15-20 dk. arasında mideye doydun sinyali gönderir.yani siz koca bi baget ekmek de yeseniz,ufacık bir galeta da yeseniz bu süre dolmadan midenize doydum sinyali gitmeyecektir.yani yapmanız gereken,tabağınızı gözünüzün doyduğu kadar doldurun ama ağır ağır yiyin.15-20 dakikaya yayın yemeğinizi.kendinize bunu hedef koyun,yemeğimi anca 15.dakikada bitirecem diye.iç sesinizi dinleyin,doyduğunuzu hissettiğiniz anda yemeği bırakın kalsın.son 3lokma bitmek zorunda değil,ahirettede arkanızdan kovalamaz:9:.illa atacaksınız diye bi kaide de yok,sarın kaldırın yarına kalsın...ve asla tartılmayın,60kg iseniz ve hedefiniz50 ise,kendinizi gerçekçi bi kiloya yakın hissedin.önce 58mişsiniz gibi düşünün.birgün beliniz incelince tahmin yürütün ve 56oldum diye düşünün.tartının hiç bi önemi yok onu hayatınızdan çıkarın.ben bu şekilde verdim ama dediğim gibi,o siteye bi bakın derim...

canım dediğin siteye baktım gerçekten güzel bilgiler var.teşekkür ederim tekrardan.ben de profil resmimi değiştirdim.herkese de tavsiye ediyorum.hergün bu resme bakıp kendinizi o şekilde hayal edin.

Back
X