Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam,prodoctor erken gebelik testi pozitif miratech negatif çıktı hangisi daha güvenilir? Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mı yoksa ümidimi kesmeli miyim
Kızlar selam,prodoctor erken gebelik testi pozitif miratech negatif çıktı hangisi daha güvenilir? Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mı yoksa ümidimi kesmeli miyim
Aşkım sana benim gebeliklerimi atayım gün gün 4. De pozitif görmeye başladım, gün gün koyulaştık teyzesiii
Prodoctor kullandım negatifte negatif gördüm pozitifte pozitif, hiç yanıltmadı beni
(Rakamları karıştırmışım dizerken, kusura bakma bebeğim.)
Aşkım sana benim gebeliklerimi atayım gün gün 4. De pozitif görmeye başladım, gün gün koyulaştık teyzesiii
Prodoctor kullandım negatifte negatif gördüm pozitifte pozitif, hiç yanıltmadı beni
Arkadaşlar merhaba
Miratech erken gebelik testi bata 4 gün kala pozitif verir mi
Bugun yumurtlamanın 10. Günü sabah negatif gördüm oysaki yerleşme ağrısı yaşadığıma çok eminim önceki gebeliklerimden tecrübeliyim o ağrıyı eminim bilenler vardır
Acaba test mi o kadar hassas değil bu konuda tecrübeniz varsa paylaşır mısınız