Gebeliğe Hazırlık Progestan 200 kullanimi hakkinda bilgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.381
1.803
133
Merhaba kizlar 2 aylik hamileyim. Progestan 200 ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün doktor vermişti. Alttan fitil olarak kullan dedi..
Ama bugun saglik ocağında aile hekimi, fitil olarak kullanma, kanama yapar düşük yaparsın seni uyarıyo servis artışı falan olur bu yüzden size hamileliğin ilk aylarında iliski yasak deriz. Acilma falan oluyor diye dedi..
Sabah aksam tok karnına ic dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ben bu ilacı içerken cok bas donmesi yapmıştı.

Hic duymadm, doktorum crinone jel verdi bana ( zor bulunan bi ilac fitil seklinde krem ) bunu bulamassan kapsul al dedi, agizdan alsam dedim, yok vajinal daha ii olur ddi..

Bunu dien dr prof.
Saglik ocagindaki zirvalamis bence.
herzaman icin fitil kulanimi cok daha ii derler..

Vallahi bilmiyorum kendisinin esi de öyle kullanmış. Kafam allak bullak oldu. Nasil kullanılacak diye

düşük riskiniz mi var neden verdi ? isterseniz oral alın isterseniz fitil olarak kullanın siz nasıl isterseniz..ağızdan alınca baş dönmesi yapıyor onun için doktorum bana uyumadan önce al demişti

düşük riskiniz mi var neden verdi ? isterseniz oral alın isterseniz fitil olarak kullanın siz nasıl isterseniz..ağızdan alınca baş dönmesi yapıyor onun için doktorum bana uyumadan önce al demişti
Her ihtimale karşı kullanıyorum çok teşekkür ederim bir süre fitil kullandım bir haftadır oral aliyorim

Merhaba benimde femarayla yumurtam gelişti bu ay pazartesi doktorum yumurtanın çatlatığını gördü ve progestan verdi birde iğne adet günüme var daha ama dün sabah ve bugün kahve lekelenmelerim oldu progestan lekelenme yaparmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…