• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan 200 mg bilgi lütfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 55
Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı o zaman günde 2 kere ağızdan alıyordum. Şimdi tüp bebek sürecindeyim. Bugün günde bir kere vajinal yoldan alıyorum pazartesi transferim yapılacak. Sonrasını bilmiyorum yani transferden 5 gün önce başlattı

Bu ilaç ağızdan alınca korkunç bir uyku yapıyor bendede yapmıştı ama vajinal durumda aynı mı bilmiyorum şimdi hem yatarken aldım hemde ilk günüm

Ya fitil sonrası kahverengi renkte jel gibi bir şey geldi vajenden normal mi daha önce yaşayan var mı? Kan mı diye ürktüm

Transferden sanıyorum 5 gün önce, günde 3 kez bir fitil şeklinde başladım, 13. haftaya kadar da kullandım. Ek olarak 10. Haftaya kadar progestan dex iğne günde bir kez vuruldum.

Doktorum progestan 200 mg için günde 3 kere içmem gerektiğini söyledi
Günde 3 kere kullanan var mı?
Bence kıyas yapmayın herkesin durumu farklı sizin rahminize göre veya hormonlara göre o şekilde vermiş olabilir doktorunuza güvenin ilaçlarınızı düzenli kullanın inşallah güzel gelişmeler olur☘️

Back
X