Progestan 200 mg

Armi3

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
45
48
38
33
Progestan 200 mg kullanan var mı bugün doktora gittim doktor verdi nasıl kullanacağımı bilmiyorum 10 haftalık hamişim 🙄

Prospektüsde oral yoldan kullanıldığı yazıyor fakat drum fitil olarak kullanmamı önermişti. Sizin drunuz ne şekilde dediyse ona uyarak kullanın

Progestan 200 mg kullanan var mı bugün doktora gittim doktor verdi nasıl kullanacağımı bilmiyorum 10 haftalık hamişim 🙄
Doktorun nasıl önerdiyse öyle kullanmalısın canım. Oral yada vajinal fitil olarak kullanılıyor. Ama vajinal alımda daha etkili diye biliyorum. Ben zamanında öyle kullanmıştım doktorumun önerisiyle. Hem fitil olarak kullanınca çok uyku ve halsizlik vermiyor.

Valla sor oral yolla kullansam olur mu de bence. Ben 2 kere idrar yolu iltihap için vajinal fitil kullandim cook zordu yaa. Progestani ne kadar süre kullanacagin belli de değil zor olur

Valla sor oral yolla kullansam olur mu de bence. Ben 2 kere idrar yolu iltihap için vajinal fitil kullandim cook zordu yaa. Progestani ne kadar süre kullanacagin belli de değil zor olur
12. Haftadan beri dikişli olduğum için sabah akşam vajinal fitil olarak kullanıyorum . Fitil olarak kullanımı ağızdan daha etkiliymiş

Back
X