Progestan 200

cocugumm

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
532
241
323
Merhaba kızlar 4 haftalık hamıleyım doktorum bugun progestan 200 verdı dusuk tehlıkem yok ama tedbır amaclı sız kullandınızmı bende asırı yan etkı yaptı baygınlık felan gecırdım kullanan varsa bıraz bılgılendırırmsınz

Ben kullaniyorum. Yan etkileri zorluyor. Vajinal kullanirsaniz daha az etkilnirsiniz.

Daha önce düşük yaptıysan vermiştir. Evet çok kötü o ilaç ama etkili . Geçmiş olsun

İlk gebelıgım dusuk yapmdım tedbır amaclı verdı ama benı mahvettı yarın tekrar gorusucem kızlar doktorla olmadı bırakıcam

Bende kullanıyorum duşuklerım olduğu için vajinal kullanıyorum sıkıntı olmuyor ben vajinal daha etkılıymış dr dedi

Bende kullanıyorum duşuklerım olduğu için vajinal kullanıyorum sıkıntı olmuyor ben vajinal daha etkılıymış dr dedi

Bende vajinalde de yan etki yaptı. Mide bulantısı başdönmesi sabaha kadar sürdü. Progestan kullanınca progesteron testi yapılıyor mu? Yapılırsa değerler gebeliğe işaret ediyor mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…