• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan 50 mg iğne hakkında

Ozge1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
4
0
1
32
Merhaba kızlar ben tüp bebek ile 10 haftalık hamileyim. Transferden 1 hafta evvel hergün tek toz progestan iğne vuruluyorum iki ayı geciktir kullaniyorum. ( Bir ara kanama alanim oldugu icin her haftada bir prolutan da verdi) Artık her nekadar arnica kremle kolonyayla masaj yapsamda yer kalmadı. O sebeptende kalçamda musait olan en olmasi gereken yere evde eşim uyguluyor .. ama ilaç yapilinca bazen geri geliyor. Pecete ile bi sure tampon yaptiğim halde bile peçeteye sızıyor. Bu normalmi yaşayan varmi ilac boyle etkisini gosterir mi? Bilgisi olan varsa yardimci olursa çok sevinirim

Merhaba kızlar ben tüp bebek ile 10 haftalık hamileyim. Transferden 1 hafta evvel hergün tek toz progestan iğne vuruluyorum iki ayı geciktir kullaniyorum. ( Bir ara kanama alanim oldugu icin her haftada bir prolutan da verdi) Artık her nekadar arnica kremle kolonyayla masaj yapsamda yer kalmadı. O sebeptende kalçamda musait olan en olmasi gereken yere evde eşim uyguluyor .. ama ilaç yapilinca bazen geri geliyor. Pecete ile bi sure tampon yaptiğim halde bile peçeteye sızıyor. Bu normalmi yaşayan varmi ilac boyle etkisini gosterir mi? Bilgisi olan varsa yardimci olursa çok sevinirim
merhaba kendinizi kastiginiz icin ilac geri geliyordur daha rahat olmaya calisin derin derin nefes alin bende kullandim iğne ve bende kastigim icin geri geldi hemsireler rahat olmanizi beklemiyor maalesef aninda vuruyorlar ama siz esinize yaptiriyormussunuz hazir olmanizi bekleyebilir. şimdi durumunuz nedir acaba benimde kahverengi kanamam var ama kanama alani gormedi yinede haftada 1 igne ve hap verdi gunde iki sefer agizdan al dedi

Merhaba bende paztsi transfer olucam yarin progestan igneye baslicam kalçadan eczaci ignesi vermeyi unuttu benm elimde iki cesit igne var bi göbekten vururken kulladigim var. Bide normal şırıngalı var hangisini kullaniosun acba

Back
X