progestan bebeğin hareketlerini azaltır mı?

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
arkadaşlar kasılmalarım yüzünden progestan kullanmaya başladım ama normalde devamlı kıpır kıpır olan bebeğim ilaca başladığım günden beri çok az hareket ediyor bunu daha önce yaşayan var mı?

ben 4 aylık olana kadar progestan kullandım. bebeğimde hareketlenme yoktu çok küçük olduğu için ve hareketlerinde bi azalma yaparmı bilmiyorum. ama bebeğe hiç bir zararı olmadığını biliyorum. sen yinede doktorunla konuş

canım ben hamile kaldım ve 6. aya kadar kullandım onla bi alakası yok rahat ol ben günde 2 kez içiyodum benim meleğim maşllh artık onunla konuşup yalvarıyodum kızım az dursanda annende biraz dinlense diye ama nerde ..........

Hayır azaltmıyor..Kıpır kıpır sıpalarım maşallah..Hareketlerde azalma hissediyorsan nedeni progesteron değildir..7,5 aylığım ve hala kullanıyorum..

ben üç aylıkken kullandım bir ay kadar ozaman meleğimin hareketlerini hissetmiyodum zaten.daha yeni yeni hissetmeye başladım.

çarşamba doktoruml randevum var o zaman konuşacağım doktorla.. sanırım bebeğin pozisyonunun da etkisi var çünkü ayakları yukarda olduğu zaman daha yoğun hissediyorum.. benimkide bi ters bi düz kafasına göre takıldığı için bana azalmış gibi geliyor olabilir fisfisfis

çarşamba doktoruml randevum var o zaman konuşacağım doktorla.. sanırım bebeğin pozisyonunun da etkisi var çünkü ayakları yukarda olduğu zaman daha yoğun hissediyorum.. benimkide bi ters bi düz kafasına göre takıldığı için bana azalmış gibi geliyor olabilir fisfisfis

Canım bence bebeğin hareketlerini yavaşlatıyor. 22 haftalık hamileyim ben hamileliğin başından beri kullanıyorum bana çok yan etkisi oluyor içtiğim zaman sersemliyorum kanımdan bebege geçtiği için onu da sersemletiyor çünkü ilacı aldıktan sonra 3-4saat hareketleri güçsüzleşiyor bebeğimin. Hapın sana yan etkisi oluyorsa aynısı bebege de gecer tatlım ama zararı yok gelip geçici

Canım bence bebeğin hareketlerini yavaşlatıyor. 22 haftalık hamileyim ben hamileliğin başından beri kullanıyorum bana çok yan etkisi oluyor içtiğim zaman sersemliyorum kanımdan bebege geçtiği için onu da sersemletiyor çünkü ilacı aldıktan sonra 3-4saat hareketleri güçsüzleşiyor bebeğimin. Hapın sana yan etkisi oluyorsa aynısı bebege de gecer tatlım ama zararı yok gelip geçici

evet aynen ben de aynı şeyi düşünmüştüm çünkü çok fena uyku yapıyor.. uyku depolansaydı benim ömrümün geri kalanında uyumama gerek kalmazdı mirmirmirmir

Konuyu açan arkada s bebeğimiz nasıl? Ben de protestan alınca bebek cok az hareket ediyor..6.5 aylıgim. Bebeklerriniz nasil

Back
X