Progestan+coraspin+oksapar

mmisey

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
806
1.149
133
Merhaba kizlar
Kan pıhtılaşmam var daha yeniyiz 4+3 benim gibi olan var mi ikinci gebeligim ama doktor farkli progestan ilk defa kullanıyorum ne zaman biraktirir acaba hic kullanmak istemiyorum

Progestan hemen hemen her gebenin (bende dahil) kullandığı bir ilaç. İlk haftalar kullanılıyor zaten, bebek yerleşsin diye. Sağlıklı gebeliği devam ettirmeye yardımcı bir ilaç. Kullanın.

Niye istemiyosunuz ki vucudunuz zaten suan progestan uretiyor bu ilac onu destekliyor.

12. Haftaya kadar sabah aksam fitil kullandim

Faktor 5 im ve mthrf genlerim homozigot gebeligin basindan beri igne ve ecoprin kullaniyorum.. ayrica bunlara ek 10. Haftaya kadarda ostrojen kullandim..

Progestan bazende ostrojen gebelikte cok rutin verilen hormonlar.

Progestanı kullanman senin ve bebeğinin yararına canım. Düşük ve kanamayı önlüyor. Rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. Ben 5 ay kullandım

Ben üç Ay progestan iğne vuruldum hergün, oksapar göbekten kan sulandırıcı da hergün üç ay. Yeterki sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Pıhtı sorunum da yoktu tüp bebek diye her ihtimale karşı kullandık

Teşekkürler..
Ilk bebegimde kullanmadigim icin tedirgin oldum soyledikleriniz icimi rahatlatti 😘😘

Progestan i kullanın ben ağızdan hap olarak kullandım iğne doğuma kadar devam asprini de kişiye gore 32 de 34 de 36 da kesiyorlar. Progestan biraz bitkinlik verip sürekli uyutuyor ama değiyor. Benim kanamam olduğu zaman verdi. 1.5 ay kullandım hiç aksatmayın o ilaç faydası çok sizde göreceksiniz ve çoğu hamile de kullandiriyorlar. Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.

Back
X