Progestan dusuk cikan hanimlar

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Hanimlar progestaniz dusuk olanlar gebeliginiz nasildi nasil geçiyor

Kac mesela düşük? Benim 15 di doktorum ilaclar igne fitil verdi

1.de 7,20 boş gebelik 2. De 6,30 kimyasal 3. De 10,35 boş gebelik 4. De 18,20 çıktı şuan bi sorun yok 10 haftalık olduk şükür inşallah sağlıkla ilerler

Vermedi malesef ilerlerse iler ye bilir dedi belki dedi
Kötü düşünme bol bol dinlen dua et rabbim sağlıkla nasip etsin ins.ama en azından progestan vermesi lazimdi. Bence baska doktora git

Vermedi malesef ilerlerse iler ye bilir dedi belki dedi
Ben o gün de dedim bugün iyi bir doktora gidin eğer gidemiyorsanız eczaneden progestan 200 alıp gidene kadar fitil olarak günde iki kere kullanınız.düşük olanlara hep böyle yapılır

Ben o gün de dedim bugün iyi bir doktora gidin eğer gidemiyorsanız eczaneden progestan 200 alıp gidene kadar fitil olarak günde iki kere kullanınız.düşük olanlara hep böyle yapılır
Gidecem cnm sira aldım bakalım dr niye bastan atti gibi yapti beni anlamadim düşecek die onemesemedi mi acaba

Genelde dusuk oluyormus bazi drlarla gorustum en kisa zamanda muayeneye gidecem

Kese gorundu mu? Kese rahimde gorunmediyse dis gebelik ihtimaline karsi progesteron vermiyorlar. Elbette baska doktora gorunun ama kafaniza gore is yapmayin. Hayirlisi olsun.

Kese gorundu mu? Kese rahimde gorunmediyse dis gebelik ihtimaline karsi progesteron vermiyorlar. Elbette baska doktora gorunun ama kafaniza gore is yapmayin. Hayirlisi olsun.
Kese gorunmedi canim malesef bende cok korkuyorum dis gebelik diye deger duzenli artiyor ama progeston dusuk

Canım bende yeni düşük yapıp kürtaj oldum kanamam başladığında progestaran 15 çıktı sonra 13 e düştü ve kürtaj oldum seninki çok düşük normal değil biranonce git doktora

Canım bende yeni düşük yapıp kürtaj oldum kanamam başladığında progestaran 15 çıktı sonra 13 e düştü ve kürtaj oldum seninki çok düşük normal değil biranonce git doktora
Evwt bwnde ondan endişeleniyorum keseyi de goremedik zaten cnm

Merhaba, gittiniz mi tekrar doktora?

Back
X