Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.63cnmKac mesela düşük? Benim 15 di doktorum ilaclar igne fitil verdi
4.gebelikde mi bu deger acaba1.de 7,20 boş gebelik 2. De 6,30 kimyasal 3. De 10,35 boş gebelik 4. De 18,20 çıktı şuan bi sorun yok 10 haftalık olduk şükür inşallah sağlıkla ilerler
Doktorun ilac falan vermedi mi düşük cidden değerin6.63cnm
Vermedi malesef ilerlerse iler ye bilir dedi belki dediDoktorun ilac falan vermedi mi düşük cidden değerin
Kötü düşünme bol bol dinlen dua et rabbim sağlıkla nasip etsin ins.ama en azından progestan vermesi lazimdi. Bence baska doktora gitVermedi malesef ilerlerse iler ye bilir dedi belki dedi
Ben o gün de dedim bugün iyi bir doktora gidin eğer gidemiyorsanız eczaneden progestan 200 alıp gidene kadar fitil olarak günde iki kere kullanınız.düşük olanlara hep böyle yapılırVermedi malesef ilerlerse iler ye bilir dedi belki dedi
Gidecem cnm sira aldım bakalım dr niye bastan atti gibi yapti beni anlamadim düşecek die onemesemedi mi acabaBen o gün de dedim bugün iyi bir doktora gidin eğer gidemiyorsanız eczaneden progestan 200 alıp gidene kadar fitil olarak günde iki kere kullanınız.düşük olanlara hep böyle yapılır
Oyle yapacam cnm oyle yapiyorum dokkat etmeye calisiyorumKötü düşünme bol bol dinlen dua et rabbim sağlıkla nasip etsin ins.ama en azından progestan vermesi lazimdi. Bence baska doktora git
Kese gorunmedi canim malesef bende cok korkuyorum dis gebelik diye deger duzenli artiyor ama progeston dusukKese gorundu mu? Kese rahimde gorunmediyse dis gebelik ihtimaline karsi progesteron vermiyorlar. Elbette baska doktora gorunun ama kafaniza gore is yapmayin. Hayirlisi olsun.
Evwt bwnde ondan endişeleniyorum keseyi de goremedik zaten cnmCanım bende yeni düşük yapıp kürtaj oldum kanamam başladığında progestaran 15 çıktı sonra 13 e düştü ve kürtaj oldum seninki çok düşük normal değil biranonce git doktora
gitim keseyi gordu ikihafta sonra gel dedi tahlil yapmadıMerhaba, gittiniz mi tekrar doktora?