Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Tüp bebek merkezinde ellerinizi iyice yıkayın fitili olabildiğince ileri ittirin bi 10 dk uzanın dediler. Sadece sokarsan geri gelebilir bana kalırsa.Transfer sürecinde doktor progestan fitil verdi bende vajinismus var nasıl yapılıyor fitl doğru yaptıpımı nasıl anlıycam fitille birlikte parmak sokmak gerekşyor mu içer itmek için yoksa fitil girse yeter mi
Merhaba, ittirebildiginiz kadar ileri bırakın fitili. Sırtüstü uzanıp dizlerinizi karnınıza bükerek rahat bir pozisyonda yapabilirsiniz. Veya eczanelerde aparatı oluyor sorabilirsinizTransfer sürecinde doktor progestan fitil verdi bende vajinismus var nasıl yapılıyor fitl doğru yaptıpımı nasıl anlıycam fitille birlikte parmak sokmak gerekşyor mu içer itmek için yoksa fitil girse yeter mi
Vajinismus mu var sizde de yani parmağınızın ne kadarını sokuyorsunuzBende asla emin olamıyorum akıntısı çok oluyor. Hemşire fazlası atılır diyor ama bende çok kucuk itebiliyorum doğrusunu nasıl öğrencez bilmiyorum
Yok vajinusmus yok ama tırnağımın başlangıcına kadar anca itebiliyorumVajinismus mu var sizde de yani parmağınızın ne kadarını sokuyorsunuz
Ne zaman başladın peki yan etkisi var mı transferin ne zamannYok vajinusmus yok ama tırnağımın başlangıcına kadar anca itebiliyorum
Tramsfer oldum ben geçen haftaNe zaman başladın peki yan etkisi var mı transferin ne zamann
Hadi iyi haberler alırsın inşallahTramsfer oldum ben geçen hafta
Daha ileri uygulama yaparsan daha sağlıklı olur arkadaşımYok vajinusmus yok ama tırnağımın başlangıcına kadar anca itebiliyorum
Ben uzun bir süredir kullanıyorum artık içim çok rahat. Doğru yaptığınızı yaptıkça anlayabiliyorsunuzilk zamanlar bende hiç emin olamadım wc de çamaşırda görüyordum fitil parçasını. Ama bu olması gerekenmis zaten. İlk başta olabildiğince ileri ittirin (ben işaret parmağımdan destek aliyorum gittiği yere kadar ilerletiyorum parmağımı) ve uzanin. Ben 30 dk vaktim varsa 1 saate yakın uzanıyorum erimesi için. Sonrasında zaten geri kalanı atılıyor hiçbir sorun yok. Bu arada ise gittiğim günler maalesef uzanamadigim için fitilimi uygulayıp yerime oturup 1 saat hiç kalkmiyorum. İnşallah faydalı olur size de
Merhabalar. Bende vajinismus yok ama 3 kez farklı zamanlarda hsg çekildim. Hepsi özel hastaneydi hepsinde genel anestezi verdiler. Yani vajinismus anlamında sizi zora sokacak bir durum olmaz uyuyor olacaksınız zaten. Uyanınca hafif bir sancı olabiliyor adet sancısı gibi.merhaba bende vajinismustan müzdaribin bende tüp bebek denemek istiyorum ama doktara daha bu durumu söyler söylemez o zaman sen normal doğuramazsın demeye başlıyor birde yaşım ileri olduğu için zaten sende zor olup deyip hemen ümitsizlik yüklemesi yapıyorlar sanki doğal yolla oldu da ben engel oldum(( bir benden hsg istediler aranızda bu durumda olup da hsg yapan var mı
Ben hsg çekildim anestezi almadan ilk kez o gün spekulumla işlem yapıldı bana,en kücükle yaptılar biraz zorlandım ama girdikten sonra sorun olmadı aslında.Tüp benek sürecinde sürekli alttan muayene oluyorum,daha önce aynı doktorda aşılama yaptık normalde anestezi alınmayan işlemlerde bile ek ücret verip anestezi aldım sırf stres yapmamak için,ama doktorum anestezili olmama rağmen spekulumu takınca sıçradın dedi o yüzden iyi ki almışım diyorum,kendimi kasmasam aslında acı olmıycak biliyorum ama benim elimde değil anesteziyle bile sıcramamdan bellidir zaten,bu arada normal doğurmak zorundada değiliz ben normal istemiyorum mesela asla doktprım bana bunun lafını bile etmedi hatta ben sezeryan yasaklanmadan bir an önce doğursam dediğimde çok güldü ve hak verdimerhaba bende vajinismustan müzdaribin bende tüp bebek denemek istiyorum ama doktara daha bu durumu söyler söylemez o zaman sen normal doğuramazsın demeye başlıyor birde yaşım ileri olduğu için zaten sende zor olup deyip hemen ümitsizlik yüklemesi yapıyorlar sanki doğal yolla oldu da ben engel oldum(( bir benden hsg istediler aranızda bu durumda olup da hsg yapan var mı
bu durum normal değil mi yani vajinismus olup da tüp bebek yaptırmak çünkü ben doktara gittiğimde sanki böyle bir şeyle gelen ilk hastaymışım gibi bir tavır takındı bana sonrasında yoluma onunla devam etmedim o ayrı şimdi önümde 2 seçenek var hsg çekilip miyomlarımı alıp rahim dinlenme sürecince vajinismusu tedavi olup aşmak ve normal yollar ile 6 ay hamile kalmayı denemek yada hsg çekilip tüp bebek için opu olup sonra miyomları aldırım transfer yatırmakBen hsg çekildim anestezi almadan ilk kez o gün spekulumla işlem yapıldı bana,en kücükle yaptılar biraz zorlandım ama girdikten sonra sorun olmadı aslında.Tüp benek sürecinde sürekli alttan muayene oluyorum,daha önce aynı doktorda aşılama yaptık normalde anestezi alınmayan işlemlerde bile ek ücret verip anestezi aldım sırf stres yapmamak için,ama doktorum anestezili olmama rağmen spekulumu takınca sıçradın dedi o yüzden iyi ki almışım diyorum,kendimi kasmasam aslında acı olmıycak biliyorum ama benim elimde değil anesteziyle bile sıcramamdan bellidir zaten,bu arada normal doğurmak zorundada değiliz ben normal istemiyorum mesela asla doktprım bana bunun lafını bile etmedi hatta ben sezeryan yasaklanmadan bir an önce doğursam dediğimde çok güldü ve hak verdi