Progestan fitil destek kızlar

ezgiozturk57

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
261
31
13
27
Transfer sürecinde doktor progestan fitil verdi bende vajinismus var nasıl yapılıyor fitl doğru yaptıpımı nasıl anlıycam fitille birlikte parmak sokmak gerekşyor mu içer itmek için yoksa fitil girse yeter mi

Transfer sürecinde doktor progestan fitil verdi bende vajinismus var nasıl yapılıyor fitl doğru yaptıpımı nasıl anlıycam fitille birlikte parmak sokmak gerekşyor mu içer itmek için yoksa fitil girse yeter mi
Merhaba canım. Tüp bebek merkezinde ellerinizi iyice yıkayın fitili olabildiğince ileri ittirin bi 10 dk uzanın dediler. Sadece sokarsan geri gelebilir bana kalırsa.

Merhaba, olabildigince derine ittirmeniz gerekiyor yoksa geri geliyor. Yani ben bas parmagim ile ittirebildigim kadar ittiriyorum

Merhaba, ittirebildiginiz kadar ileri bırakın fitili. Sırtüstü uzanıp dizlerinizi karnınıza bükerek rahat bir pozisyonda yapabilirsiniz. Veya eczanelerde aparatı oluyor sorabilirsiniz ☺️

Peki doğru yaptığımı nasıl anlarım cok ittiremezsem acaba oldu mu diye aklıma takılır şimdi geri gelmezse sıkıntı yok doğru mu

Bende asla emin olamıyorum akıntısı çok oluyor. Hemşire fazlası atılır diyor ama bende çok kucuk itebiliyorum doğrusunu nasıl öğrencez bilmiyorum

Ben uzun bir süredir kullanıyorum artık içim çok rahat. Doğru yaptığınızı yaptıkça anlayabiliyorsunuz ☺️ ilk zamanlar bende hiç emin olamadım wc de çamaşırda görüyordum fitil parçasını. Ama bu olması gerekenmis zaten. İlk başta olabildiğince ileri ittirin (ben işaret parmağımdan destek aliyorum gittiği yere kadar ilerletiyorum parmağımı) ve uzanin. Ben 30 dk vaktim varsa 1 saate yakın uzanıyorum erimesi için. Sonrasında zaten geri kalanı atılıyor hiçbir sorun yok. Bu arada ise gittiğim günler maalesef uzanamadigim için fitilimi uygulayıp yerime oturup 1 saat hiç kalkmiyorum. İnşallah faydalı olur size de 🙏

Ben uzun bir süredir kullanıyorum artık içim çok rahat. Doğru yaptığınızı yaptıkça anlayabiliyorsunuz ☺️ ilk zamanlar bende hiç emin olamadım wc de çamaşırda görüyordum fitil parçasını. Ama bu olması gerekenmis zaten. İlk başta olabildiğince ileri ittirin (ben işaret parmağımdan destek aliyorum gittiği yere kadar ilerletiyorum parmağımı) ve uzanin. Ben 30 dk vaktim varsa 1 saate yakın uzanıyorum erimesi için. Sonrasında zaten geri kalanı atılıyor hiçbir sorun yok. Bu arada ise gittiğim günler maalesef uzanamadigim için fitilimi uygulayıp yerime oturup 1 saat hiç kalkmiyorum. İnşallah faydalı olur size de

Back
X