Progestan fitil-hap?

Sardunyayaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
609
369
33
35
Doktorum bana progestan versi asilamadan sonra hergun kullan dedi ama ister hap olarak ister fitil.fakat hap olarak icersen basdonemsi mide bulantisi yapar desi bnde fitil olarak kullaniyorum ama iki gundur yani asilamanin 4 ve 5 inci gunlerim bas donmem bulanti ve kusmam var fitil yaparmi sizce fikri olan varmi insan hamilemiyim diye dusuniyor ya birden hevesleniyorum ama sonrada daha erken diyorum sizcr?

Progestan fitil olarak kullanildiginda yan etki yapmiyor. Ağızdan alindiginda sersemlik yapıyor. Ben içiyorum diğer türlü içime sinmiyor sanki geriye çıkıyor gibi hemen. Dr uma sordum " yan etkisinden dolayı vajinal yoldan oneriyoruz yoksa bi farkı yok " dedi.

Progestan fitil olarak kullanildiginda yan etki yapmiyor. Ağızdan alindiginda sersemlik yapıyor. Ben içiyorum diğer türlü içime sinmiyor sanki geriye çıkıyor gibi hemen. Dr uma sordum " yan etkisinden dolayı vajinal yoldan oneriyoruz yoksa bi farkı yok " dedi.
Bende basdonmesi kusma yapar diye fitil olarak kullanayim dedim bide daha etki eder iceriyr diye ama simdide midem bulaniyor anlamadim

Bende ilk tüp denememde fitil olarak kullandım vajina emiyordur degil mi.ilk tup bebekte gunde 3 verdi ve işte oldugim zamanlarda sanki hep cikiyordu geri..bu dondurulmuş denememde gunde 2 kez kullandiriyor izindeyim.bunda digerinden tecrubemle isaret parmagimla itebildigim kadar ileri itiyorum.

Bende ilk tüp denememde fitil olarak kullandım vajina emiyordur degil mi.ilk tup bebekte gunde 3 verdi ve işte oldugim zamanlarda sanki hep cikiyordu geri..bu dondurulmuş denememde gunde 2 kez kullandiriyor izindeyim.bunda digerinden tecrubemle isaret parmagimla itebildigim kadar ileri itiyorum.
koyunca binsure sonra akiyor ztn ama normalmis annem kullandi oda geri geliyor ama normal dedi

Benim tutmayan ilk denemede daha cok geliyor sanki birde 10günden sonra daha az mi emiyor vücut amlamadim.

Benim tutmayan ilk denemede daha cok geliyor sanki birde 10günden sonra daha az mi emiyor vücut amlamadim.
Olabilir tabi birde her vucud farkli tepki gosteriyor ya kimbilir.. keske hepimizi pozitif gorsek su asilamayada bi care bulsumlar ya artik herkesin hemen tutsun valla ne zormus beklemek belirtilerde hep hamilelik belirtileri ya zor

Doktoruma sordum kizlar bulanti kusma oluyor genelde yemeklerden sonra dedim beta hcg ye baktir dedi 7 12 gun icinde bakilabiliyormus ama kafam karisti asilama olali yedinci gunum bugun sekiz diyelim erken degilmi ya baktirmaya korkuyorum negatif gorusem diye uzun uzunda soramiyorum doktora??

Back
X