Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 5 gündür progestan fitil kullanıyorum vajinada tahriş yaptı canım yanıyor doktor verdiği için kullanmayı bırakamadım da böyle bi durum yaşayanlar nasıl bir yol izledi
evet canım biraz kullanınca bana yapmıştı koyarken acıyordu canım kuruluk gibi oluyordu. Ama arkadaşın dediği gibi az ıslak olunca kayıp gidiyor daha rahat oluyor
evet canım biraz kullanınca bana yapmıştı koyarken acıyordu canım kuruluk gibi oluyordu. Ama arkadaşın dediği gibi az ıslak olunca kayıp gidiyor daha rahat oluyor
Merhaba ben 5 gündür progestan fitil kullanıyorum vajinada tahriş yaptı canım yanıyor doktor verdiği için kullanmayı bırakamadım da böyle bi durum yaşayanlar nasıl bir yol izledi
bana doktorum alttan ya da ağızdan farketmez dedi ben hep alttan kullandım bi sıkıntım olmadı geceleri kullandım zaten ama dün gece uyuyakaldım diye bu sabah ağızdan almak zorunda kaldım iş yerinde olunca resmen ölüyorum zannettim, baş dönmesi bulantı çift görme ishal baygınlık geçiriyordum kesinlikle tavsiye etmiyorum fitil olarak kullanmaya devam edin bende de
biraz şişkinlik yaptı ama geçiyor hiç tedirgin olma