Progestan fitil kullananlar

Merme03

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
137
100
18
26
Merhaba ben 5 gündür progestan fitil kullanıyorum vajinada tahriş yaptı canım yanıyor doktor verdiği için kullanmayı bırakamadım da böyle bi durum yaşayanlar nasıl bir yol izledi

Canım fitili biraz ıslatıp koymayı dene daha kolay oluyor o şekilde ben Hep öyle kullandım

evet canım biraz kullanınca bana yapmıştı koyarken acıyordu canım kuruluk gibi oluyordu. Ama arkadaşın dediği gibi az ıslak olunca kayıp gidiyor daha rahat oluyor

Bana doktorum ister fitil olarak ister hap gibi ağızdan kullanabileceğimi söylemişti belki öyle denersiniz

Merhaba ben 5 gündür progestan fitil kullanıyorum vajinada tahriş yaptı canım yanıyor doktor verdiği için kullanmayı bırakamadım da böyle bi durum yaşayanlar nasıl bir yol izledi
bana doktorum alttan ya da ağızdan farketmez dedi ben hep alttan kullandım bi sıkıntım olmadı geceleri kullandım zaten ama dün gece uyuyakaldım diye bu sabah ağızdan almak zorunda kaldım iş yerinde olunca resmen ölüyorum zannettim, baş dönmesi bulantı çift görme ishal baygınlık geçiriyordum kesinlikle tavsiye etmiyorum fitil olarak kullanmaya devam edin bende de
biraz şişkinlik yaptı ama geçiyor hiç tedirgin olma

Doktora gitmeden kendim ağızdan kullanmam çünkü hemşire özellikle alttan kullanmanı istedi doktorun demişti
Benim doktorum da ağızdan faydası yok dedi. Vajinal kullanmaya devam edin, kullanmadan önce tükürükle hafifçe ıslatın.

Back
X