- 26 Ocak 2024
- 22
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi tolnur2110
-
Evet cok rahatsiz edici malesefBende aynı durumu yaşıyorum. Günlük ped işe yaramıyor normal ped kullanıyorum aşırı rahatsız ediyor
bende aynı 12. haftayı iple çekiyorumEvet cok rahatsiz edici malesefsikayet etmek istemiyorum bu kadar cabadan sonra
12. Haftaya kadar kullan dedi doktorum siz kacinci haftaya kadar kullanacaksınız
İnşallah çok korkuyorum her şeyden pimpirikli oldumbende aynı 12. haftayı iple çekiyoruminşallah bizimle kalsınlar da görelim o günleri
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBerbat bildiğin su gbi akıntı geliyor. Başlarda rahatsız ediyordu ben alıştım artık sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. 12 haftaya kadar idare edeceğiz artık napalım bebişler sağlıklı olsun da
Stres yapmamak önemli sakın kalınİnşallah çok korkuyorum her şeyden pimpirikli oldum
Ben daha 4+6 dayım çok kullanacağımSağlıkla kucağımıza alalım inşallahsiz kaçıncı haftadasiniz
Deneyecegim 9 ay çabucak geçsin inşallahStres yapmamak önemli sakın kalın
Herkeste oluyor demekki içim rahatladı ayni seyleri bende yaşıyorum 12. Haftaya kadar sıkıcaz dişimiziBnde aynı sorunu yaşıyorum.bde beyaz akıntı da geliyor ilaç tam erimiyor gbi.gece fitil atıp yatıyorum sabaha yine beyaz gelmiş.artik sk çamaşır değiştiriyorum
İnşallah pozitif olur saglikla alirsin kucağına stres yapma Allahın dedigi olurBende de oluyor ama ben daha yeniyim yarın transferim var hamiş anneler baba dua eder misinizduygusalım yarın kavuşucaz Allahın izniyle
Valla canım senin yine su gibiymiş benim fitilin kalıntıları beyaz beyaz geliyor bazen hatta fitilin yarısı geri gelmiş oluyor uzanıp yattığım haldeBenimde transferin dördüncü günü sonrası su gibi akıntı oluyor. Biraz ayakta kalayım, mutfakta işleneyim koşa koşa lavaboya gidiyorum. İşaret sayılmaz o zaman dimi bu?İlacın normal etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?