- 26 Kasım 2020
- 266
- 84
- 28
- 37
- Konu Sahibi melekzanem
-
Yardimci olacak biri yokmuMerhaba arkadaslar progestan fitil kullandiktan sonra hamile kalan varmi veya duzenli adet olup fitil kullandiktan sonra adeti gecikenler varmi
Adetiniz kac gun gecikti bilgilendirirmisiniz benim adetim dort gun gecikti kandan dun baktirdim gebelik gorunmuyor erken gebelik testide yaptim oda kapi gibi tek cizgiyi gozume gozume soktu. Canlarim bana biraz olumlu yada olumsuz bisiler diyin hamilelik yoksa bu adet gecikmesi neden oyleki hic adet belirtisi yok ne sislik ne gogus agrisi nede kasik agrisi bilgi ve tecrubelerinizi bekliyorum tesekkurler
Progestan fitil bebek tutunmuşsa düşmemesi için kullanılır hamile kalmak için değil. Siz klomen ya da femara mı kullandınız bu ayYardimci olacak biri yokmu
Progestan fitil hamile kalmayı kolaylaştıran bir ilaç değil..Merhaba arkadaslar progestan fitil kullandiktan sonra hamile kalan varmi veya duzenli adet olup fitil kullandiktan sonra adeti gecikenler varmi
Adetiniz kac gun gecikti bilgilendirirmisiniz benim adetim dort gun gecikti kandan dun baktirdim gebelik gorunmuyor erken gebelik testide yaptim oda kapi gibi tek cizgiyi gozume gozume soktu. Canlarim bana biraz olumlu yada olumsuz bisiler diyin hamilelik yoksa bu adet gecikmesi neden oyleki hic adet belirtisi yok ne sislik ne gogus agrisi nede kasik agrisi bilgi ve tecrubelerinizi bekliyorum tesekkurler
Evet ben uc aydir ustuste klomen kullandim doktor kullanmam icin yazdi gunde iki kez kullaniyordum cumartesi gunu fitiller bitti ve cumartrsi adet olmam lazimdi hala olamadimProgestan fitil bebek tutunmuşsa düşmemesi için kullanılır hamile kalmak için değil. Siz klomen ya da femara mı kullandınız bu ay
Doktor Oluşan dollenmenin tutunmasi icin vermis olabilir doktor recetesiyle kullandim. Duzenli adet goren biri olarak bu ay adetimin cok gecikmesinin fitillerke alakali olup olmadigini cozemedimProgestan fitil hamile kalmayı kolaylaştıran bir ilaç değil..
Ya evet tüp bebekte daha hamile kalmadan veriliyor. Ama normal gebeliklerde verildiğini ilkkez duydum ben.Doktor Oluşan dollenmenin tutunmasi icin vermis olabilir doktor recetesiyle kullandim. Duzenli adet goren biri olarak bu ay adetimin cok gecikmesinin fitillerke alakali olup olmadigini cozemedim
Test yapın belki hamilesinizdirEvet ben uc aydir ustuste klomen kullandim doktor kullanmam icin yazdi gunde iki kez kullaniyordum cumartesi gunu fitiller bitti ve cumartrsi adet olmam lazimdi hala olamadim
Adetim geceli uc gun oldugunda yani dun test yaptim hamilelik gorunmedi isler cok karisti bendeTest yapın belki hamilesinizdir
Aşılama sonrasi vermistiYa evet tüp bebekte daha hamile kalmadan veriliyor. Ama normal gebeliklerde verildiğini ilkkez duydum ben.
Progestan adet geciktirmesi yapmaz ya. Siz yinede doktora sorun
Öyle deseneeAşılama sonrasi vermisti
Evet yaptim adet gecikmesinden uc gun gecikmisti ama kanda hamilelik gorunmediÖyle desenee
Hamile olabilirsin test yaptın mı
Anladım ozaman ilaçlardandr bırakınca adet olursunuzEvet yaptim adet gecikmesinden uc gun gecikmisti ama kanda hamilelik gorunmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?