Progestan fitil

Valla itiyorun diye düşünüyorum ama gün boyu batıyor akıyor gibi ben de onu anlamadım

Progestanı fitil olarak bende kullandım doğuma kadar ve 2. Ye 7 aylık hamileyim yine kullanıyorum sabah akşam. Olabildiğince ne kadar iterseniz o kadar iyidir. İlk yarım saat ayaklarınızı havaya dikerseniz eriyip etkisi daha iyi oluyor durabiliyorsanız iki saatyatar pozisyonda yatıp beklemek tamamen etkisi için faydalı olur. Akşam olanı yatmadan önce koyup yatıyorum, ama sabah olanı bebeğim küçük olduğu için sabaha karşı uyanıp ilacı koyup tekrar uyuyorum.

ya benim iç çamaşırlarım çok acemiydim ilk kullandığımda hepsi battı sen boşver herşey normal merak etme

Akma konusunda da muhakkak gün içinde akıyor çamaşırınız. Eminim dikkat ediyorsunuzdur ama olabildiğince ellerinizi sterilize ettikten sonra koyun ilacınızı. Ve günde en az iki kez çamaşırınızı değiştirmeye çalışın. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah evladınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…