Progestan hakkında

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
30
Ben üç aylık hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günde lekelenmem vardı günde bi kez olacak şekilde. O zamandan beri doktor progestan kullandırıyor ama bu hafta ilacı kes dedi. Acaba kesince lekelenmem devam eder mi bunu yaşayan oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim

Doktor bir sorun görse devam ettirirdi demek ki gerek yok kullanmana. Bende ilk gebeliğim düşük olduğu için ikincide kullandım 1 ay kullandırdı gerek kalmadı deyip kesmişti sonra. Bir sıkıntı da olmadı.

Doktor bir sorun görse devam ettirirdi demek ki gerek yok kullanmana. Bende ilk gebeliğim düşük olduğu için ikincide kullandım 1 ay kullandırdı gerek kalmadı deyip kesmişti sonra. Bir sıkıntı da olmadı.
Teşekkürler canım ben tam 12 haftalık olduğumda kestim yani iki gün önce bakalım inşallah sıkıntı olmaz

Merhaba kızlar. Öğrendiğim ilk gün benim de lekelenmem oldu düşük riski var diye progestana başladım. Sizde de ağrı var mıydı lekelenmeyle birlikte? Benim regl ağrısı gibi ağrım var ama lekelenme bi kere oldu ve kesildi çok şükür

KAsık ağrısı oluyordu ama aşırı değil hafif oluyordu o da normal demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…