Gebeliğe Hazırlık Progestan hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylulkokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
20
8
1
31
Kızlar bana acil yardımcı olun lütfen. Geçen ay Protestan desteğiyle ayın 20sinde adet görmüştüm ve bu ayın 2sinde Protestana tekrar başladım çünkü yumurtlama gününü yakalamıştık. Yalnız gecen ay 10 gün kullandım bu ay 30 gün kullanmam gerekiyor şuan 12 gun kaldı hapımın bitmesine. Bu hapi kullanirken normalde gecen aya göre bugün adet gormem gerekmez miydi yoksa hap bittikten sonra mi görürüm yine lütfen bilginiz varsa yardımcı olun hamilelik için uğraşıyoruz bugün de yumurtlamanın 18.günü aynı zamanda

Tarihler değişebilir cunku önemli olan yumurtlama zaten yumurtlamadan eminsiniz Yumurtlama dan 14 gun sonra adet görmek kacınılmaz oluyor kimisi 15.16 gunde goruhor doktorlar normal kabul ediyor buyuk ihtimal hamile siniz yumurtlama kesin se ama

Evet yumurtlama kesin yani doktorum öyle dedi zaten yumurta takibi yapıyorduk son gittiğimde artık çatlamak için saat sayıyor dedi istenilen büyüklüğe gelmişti sonrasında o günü ve sonra gün aşırı değerlendirdik 1 hafta boyunca. Sadece ilaçla adet gördüğüm için şuanda ne oluyor bilemiyorum emin olamıyorum

Progestan adet gosterir hamilelik olursa da bebegi besler hamileliğimde kullanıyordum hatta şimdiden tebrık ederim

Progestan adet gosterir hamilelik olursa da bebegi besler hamileliğimde kullanıyordum hatta şimdiden tebrık ederim
Yada inşallah vardır inşallah Sunu bilmiyorum ve merak ediyorum mesela şuan hala Protestan kullanıyorum ya 12 günlük bi hapım var diyelim ki yumurtlamadan sonra yine adet goruceksem yani hamilelik olusmadiysa Protestan bitmeden de adet görür müyüm yoksa o 12 günlük hapin da bitmesi mi gerekir

Ay okadar bilmiyorum inanki dediğim gibi ben hamileliğimde kullandım rahim beslensin diye adet için içmedim sanırım on gun içmek gerekiyor adet olmak için bunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…