Progestan hakkında

busendnz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
583
518
18
25
Kızlar fitil olarak progestan kullanıyorum özellikle kullandıktan 1ve 2 saat arası bel ve kalça ağrım oluyor gün içinde bir şeyim yok ilacın böyle bir yan etkisi var mı endiselenmelimiyim

merhaba, bende sabah ve akşam olarak kullanmaya başladı bende öyle bir etki yapmadı. Opu sonrası mı kullanmaya başladınız ayrıca ben iğnesini de oluyorum göbekten

Kızlar fitil olarak progestan kullanıyorum özellikle kullandıktan 1ve 2 saat arası bel ve kalça ağrım oluyor gün içinde bir şeyim yok ilacın böyle bir yan etkisi var mı endiselenmelimiyim
Bu ilacın o kadar çok yan etkisi var ki ateş kramp vajina da şişme mantar herşeyi yapıyor

Bu ilacın o kadar çok yan etkisi var ki ateş kramp vajina da şişme mantar herşeyi yapıyor
Evet ya ilacı sabah aksam kullanıyorum öğlen hiç bir şeyim yok ne zaman bu ilacı kullanayım regl gibi belim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı yapiyor

Evet ya ilacı sabah aksam kullanıyorum öğlen hiç bir şeyim yok ne zaman bu ilacı kullanayım regl gibi belim ağrıyor inanılmaz baş ağrısı yapiyor
Evet yapıyor bende bide şişme olmuştu vajinada alerji mantar yaptı

Fitil değil ağızdan alınan kapsüllerden kullanın rahatsız ediyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…