progestan hamilelik streslerim!!

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
37
Kizlar mrb 9+2 gunluk hamileyim 7 haftalikken gittim enson doktora kalp atislari icin dr herseyin yolunda oldugunu soyledi kalp atislarini dinletmedi ama bana kucuk oldugu icin daha onceden dusuk yaptigim icin progestan verdi tedbir amacli. Basindan beri hic bulantim rahatsizligim falan olmadi bi problem olursa progestan kanamayi engellermi yani Allah korusun dusuk yapsamda bu ilac yuzunden bilemezmiyim hic bi belirtim olmadigi icinde surekli vucudumu dinliyorum psikoloj alt ust ben gibi olan varmi dertlesmek istiyorum tecrubeli anneler bi yardim etseniz?

Progestanı bende kullandım kanamam için vermişti doktor ama içini rahat tut ne düşecek bebeği tutabiliriz ne de düşürmek istediğimiz bebeği düşürebiliriz.tedbir amaçlı veriyorlar rahim kasılmalarını engellemek için ama Bebek genetik sağlıksız bir sebepten düşecekse buna bir etkisi olmaz. İnşallah bebeğin seninle olur düşünmemeye çalış senin stresin ona da geçiyo çünkü

Progestanı bende kullandım kanamam için vermişti doktor ama içini rahat tut nği tutabiliriz ne de düşürmek istediğimiz bebeği düşürebiliriz.tedbir amaçlı veriyorlar rahim kasılmalarını engellemek için ama Bebek genetik sağlıksız bir sebepten düşecekse buna bir etkisi olmaz. İnşallah bebeğin seninle olur düşünmemeye çalış senin stresin ona da geçiyo çünkü
Aklimda deli sorular var engel olamiyorum kontrolumede var daha ne zormus hamilelik simdiden basladim korkuyorum herkesin bulantisi falan oluyo bende oda yok tedirgin oluyorum elimde dgl :-(

Ne güzel işte bulantın yok misss
Bende progestan kullanıyorum bende sen gibi düşük yaptım daha önce. Bu kadar endişelenme.. Gerçi şubatta yazmışsın artık bebeğin baya büyümüştür

progestan bence kanamayi onlemez o sadece hamilelige ozgu olan progesteron hormonunu destekliyor. ben ilk bebegimde dusuk yaptim 9. haftaya kadar hem progestan aldim hemde proluton depot igne oldum ama hic kanamam durmadi nihayetindede bebegimi kaybettim. Suan yeniden hamileyim cok sukur 27. haftamizdayiz.

aynı bende böyleyimm çok korkuyorum birşy olacak diye. proestanı geceleri kullanıyorum oda cok stress yapıyor cunku. inş atlatırız canım cok zor bır drum doktora gidiyorum ıkıncı gunu korkularım baslıyor acaba bısey oldumu dıye :/

aynı bende böyleyimm çok korkuyorum birşy olacak diye. proestanı geceleri kullanıyorum oda cok stress yapıyor cunku. inş atlatırız canım cok zor bır drum doktora gidiyorum ıkıncı gunu korkularım baslıyor acaba bısey oldumu dıye :/
nasil zor bir surec oldugunu ancak yasayan bilir benim sana tek tavsiyem icini ferah tut rahat ol cunku elinden bisey gelmiyor kafan rahat olursa fiziksel olarakta daha iyi hissedersin.

Back
X