• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan iğne ağrısı

cicekligun06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
231
47
13
38
Kızlar merhaba dün sağlık ocağı hemşiresine progestan iğne yaptırdım ama hala ağrıyor başka hemşirelerin yaptığı ağrımamıştı. Yaşlı bir hemşireydi de üstelik kas ağrısı gibi bir ağrı geçer mi bu ?

Kızlar merhaba dün sağlık ocağı hemşiresine progestan iğne yaptırdım ama hala ağrıyor başka hemşirelerin yaptığı ağrımamıştı. Yaşlı bir hemşireydi de üstelik kas ağrısı gibi bir ağrı geçer mi bu ?
Aynı dertten müzdaribim eli o kadar ağırdı ki kemiğimi hissettim resmen iğneden sonra biraz ov canım yağlı bir iğne dağıt Orda birikmesin

Kızlar bu transfer hazırlığında yapılan Progestan dex mi onu kendimiz yapamıyor muyuz ya tam bilmiyorum ben de

Hayırla sonuçlansın inşallah.
O ayrı Progestan mı sizin yaptığınız.
Kalçadan olanı neden verdi sizeee
Olmadı malesef benim. Transfer öncesi estrofem başlıyor son 2 gün progestan kalçadan iğne sonrası hem karından hem firitil progestan bizim protokol bu şekildeydi bazı doktor karından bazısı kalçadan bazısı ikisi birlikte veriyor

sağolun kızlar deneyeyim bi dün hemşire ovma bastır sadece dedi. Kaç defa yaptırdım bi bununki ağrıdı

Back
X