• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan igne ve kalcada beze yardimmmm

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Kızlar çarşamba günü transferim var bugün 4. Kez progestan vurdurdum. Kalcamda sislik yapmış yeni farkettim bu durum normal mi yardimmmmm:(

Olabiliyor canım .bende transfer sonrası o durumu yaşamıştım . Igne yerim şişti üstelik nerdeyse 10 gün boyunca ayağımın üstüne basamadim . Sancimdan uyku uyuyamamistim. İlaç da kullanamadim transfer sonrası olduğu için. Doktorum iğne yi biraktirdi onun yerine crinone jel ile devam etmiştim . En son ağrısına dayanamayinca bir tane parol icmistim en azından sancı mi kesmişti .

Olabiliyor canım .bende transfer sonrası o durumu yaşamıştım . Igne yerim şişti üstelik nerdeyse 10 gün boyunca ayağımın üstüne basamadim . Sancimdan uyku uyuyamamistim. İlaç da kullanamadim transfer sonrası olduğu için. Doktorum iğne yi biraktirdi onun yerine crinone jel ile devam etmiştim . En son ağrısına dayanamayinca bir tane parol icmistim en azından sancı mi kesmişti .
Bu sislikler nasıl geçti sizde canım hep böyle kalırsa ;:(

Bu sislikler nasıl geçti sizde canım hep böyle kalırsa ;:KK43:
Buz koy canım iğneden sonra azaltır en azından. Yanında biz torbası bulundur . Geçti öyle kalmıyor merak etme ben üç kez transfer oldum bende objelerden eser kalmadı

Yok kalmaz merak etme geçer şişlik . Ağrı sancı var mı peki ? Ben üstüne bile oturamiyordum. Yürürken de ayağımın üstüne basamiyordum
Ağrım dayanilmicak kdr olmuyo ama bu sislik canımı sıktı ya nasıl dağılıyor ki bu bezelye ya off :(

Buz koy canım iğneden sonra azaltır en azından. Yanında biz torbası bulundur . Geçti öyle kalmıyor merak etme ben üç kez transfer oldum bende objelerden eser kalmadı
Buz hiç soylemediler canım koymamistim hiç yine de geçer mi daha vurulacak ignelerim var ya :(

Valla bana buz fayda etmedi ,sıcak uyguladım o da olmadı . Şişlik neyse de sancı sindan uyuyamıyordum bile .kolonya ile ovdum vs hiç birşey fayda etmedi . Zamanla kendiliginden geçti .

Buz hiç soylemediler canım koymamistim hiç yine de geçer mi daha vurulacak ignelerim var ya :KK43:
Doktoru la görüş ve jel ışte canım iğne yapmak istemiyorsan . Aynı şey zaten hiç farkı yok tedavide . Ben boşu boşuna iğne yaptiriyprdum jel e geçtim daha sonra

Valla bana buz fayda etmedi ,sıcak uyguladım o da olmadı . Şişlik neyse de sancı sindan uyuyamıyordum bile .kolonya ile ovdum vs hiç birşey fayda etmedi . Zamanla kendiliginden geçti .
Bende de şişlik olmuyordu buz sayesinde ama o sancı bi türlü hafiflemiyptdu. Çok ağır bi iğne gercekgen

Bende de şişlik olmuyordu buz sayesinde ama o sancı bi türlü hafiflemiyptdu. Çok ağır bi iğne gercekgen
Dayanmaya çalıştım ama en son baktım olmuyor doktorum dayanamıyorsan parol al demişti . Normalde hiç ağrı kesici kullanmadığım için parol sancısini direkt kesti . 10 gün yattım iğne den dolayı .. doktorum bana şişlik olunca direkt kendi bıraktirip jel e geçirmişti .

Benim öyle çok ağrım olmuyo ama bugun 4. İgneyi oldum ve yeni farkettim beze gibi sislik olmus

Ben biraz paniğim kızlar ilk denemem ondan korkuyorum birsey olunca kusura bakmayın :)

Ben biraz paniğim kızlar ilk denemem ondan korkuyorum birsey olunca kusura bakmayın :)
Panik olma na gerek yok . Normal şişlik olması . Ama doktoruna mutlaka şöyle bu durumu . Belki iğne yı biraktirir. Ben 14 tane vurulacaktim iki taneye ancak dayandim. Jel le devam ettik

Panik olma na gerek yok . Normal şişlik olması . Ama doktoruna mutlaka şöyle bu durumu . Belki iğne yı biraktirir. Ben 14 tane vurulacaktim iki taneye ancak dayandim. Jel le devam ettik
Progestan in jeli olduğunu bilmiyordum hapini duymuştum da. Çarşamba günü transferim var. Solicem mutlaka ama igne daha etkili diyo herkes bilmiyomki

Yok kalmaz merak etme geçer şişlik . Ağrı sancı var mı peki ? Ben üstüne bile oturamiyordum. Yürürken de ayağımın üstüne basamiyordum
Ayni benim gibi canim yururken okadar agri yapiyorki bi an yuruyemiyorum

Banada 15 tane verdi canim.transfer oncesi de jel vermisti ama topaklanma oldugu icin bu sana yaramaz dedi igne verdi

Cronine jel mi yoksa progestan in jeli mi kızlar ya ben cronine jel kullanıyorum zaten suan ıns bende de topaklnma yapmaz

Back
X