Progestan iğnesi

Cey1an

💛
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
1.597
2.920
133
27
Kızlar doktor bana progestan iğnesi yazdı 3günde bir vurunuyorum ama beni maf etti ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyprum nede uzanabiliyorum bu iğneyi kullananlar hamileliğinizde kaçıncı ayınıza kadar vurundunuz? Ve doktora bu iğnenin yerine başka birşey verebilir misiniz dersem verir mi var mı bunun yerine başka birşey? Göbekten de ayrıyeten iğne vurunuyorum kan sulandırıcı ve tabi bir sürü vitamin filan alıyorum ve progestanın habınıda kullanıyorum

Kızlar doktor bana progestan iğnesi yazdı 3günde bir vurunuyorum ama beni maf etti ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyprum nede uzanabiliyorum bu iğneyi kullananlar hamileliğinizde kaçıncı ayınıza kadar vurundunuz? Ve doktora bu iğnenin yerine başka birşey verebilir misiniz dersem verir mi var mı bunun yerine başka birşey? (bu arada habınıda kullanıyorum)
Selam canim banada yazmiş.ama haftada 1 kere...ama canim yani hic boyle ay yuryemiyorum otramiyorum olmadi azacik ari uanma oldu kecdi yani..sizde neden boyle olduki belki vuran yanliş vuruyor...bak şimdi o cok yali iyne vurmamsdan qabaq benim hemşrem sicak suya koyuyor 3-4 dak bekleyib sonra iyneyi yavas yavas yeridiyor...

Kızlar doktor bana progestan iğnesi yazdı 3günde bir vurunuyorum ama beni maf etti ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyprum nede uzanabiliyorum bu iğneyi kullananlar hamileliğinizde kaçıncı ayınıza kadar vurundunuz? Ve doktora bu iğnenin yerine başka birşey verebilir misiniz dersem verir mi var mı bunun yerine başka birşey? Göbekten de ayrıyeten iğne vurunuyorum kan sulandırıcı ve tabi bir sürü vitamin filan alıyorum ve progestanın habınıda kullanıyorum
Ben 2 aydan fzldir hergün 2 ampul vuruluyorum 12 haftaya kdr devam sonra devam eder mi bilmem bi yerden snr o acıya da alisiyosun evlat icin herşeyi yapıyoruz kucağımiza da alırız inss🙏

Selam canim banada yazmiş.ama haftada 1 kere...ama canim yani hic boyle ay yuryemiyorum otramiyorum olmadi azacik ari uanma oldu kecdi yani..sizde neden boyle olduki belki vuran yanliş vuruyor...bak şimdi o cok yali iyne vurmamsdan qabaq benim hemşrem sicak suya koyuyor 3-4 dak bekleyib sonra iyneyi yavas yavas yeridiyor...
Canım ben iki defa vurdurdum ikisinde de aynı oldu benimki direk geliyor vuruyor iğneyi yaparken sorunum yok evet yanıyor ama önemli değil sonrası beni maf ediyor iki ayrı hemşire yaptı ikisinde de böyle oldum niye anlamadım bana mı gelmedi acaba

Ben 2 aydan fzldir hergün 2 ampul vuruluyorum 12 haftaya kdr devam sonra devam eder mi bilmem bi yerden snr o acıya da alisiyosun evlat icin herşeyi yapıyoruz kucağımiza da alırız inss🙏
İnşallah canım amin 🤲🏼 seninkide çok ağrı yapıyor mu ben yürükenden zorlanıyorum otururken filanda sende mi böyleydin yoksa tek ben mi böyleyim kalçadan vurunuyorsunuz demi

Canım ben iki defa vurdurdum ikisinde de aynı oldu benimki direk geliyor vuruyor iğneyi yaparken sorunum yok evet yanıyor ama önemli değil sonrası beni maf ediyor iki ayrı hemşire yaptı ikisinde de böyle oldum niye anlamadım bana mı gelmedi acaba
Yaa neblym ben vurdurmafan once internetden bakdim ve giderkende soyledim boyle boyle vur diye...yok senin dedyn gibi olmadi hic bende..ama bilemyorum doktoruna sor yenede

Senin hemşiren nasıl yapıyor anlatabilir misin yine çok anlamadım da

Bende de aynı 2 aydır koltuğun bi sağın da bi gün solunda yatıyorum hiç dönmeden 2 kalçada içleri dolu topak topak artık Iğne yapicak yeri zor buluyorlar ban pantolonumdan akacak kdr kanıyı bacaktan yapalım diyolar o daha çok aciyomus

Bende de aynı 2 aydır koltuğun bi sağın da bi gün solunda yatıyorum hiç dönmeden 2 kalçada içleri dolu topak topak artık Iğne yapicak yeri zor buluyorlar ban pantolonumdan akacak kdr kanıyı bacaktan yapalım diyolar o daha çok aciyomus
Allahım yardım etsin bize

Progestan ağır ve yağlı bir ilaçtır çoğu kişide söylediğiniz etkileri yapar kolonyali pamukla masaj yapın iğne yapılan bölgeye ağrınızı azaltır onun dışında bir şey yapmanıza gerek yok. Bazı hastalarım doğuma kadar kullandı bu ilacı bazısıda bir kaç kez vurdurup bıraktı hamileliginizin nasıl geçtiğine bağlı ne kadar kullanacağınız. Diğer arkadaşımın hemşireye böyle böyle yap demesi hemsireninde öyle yapması :-) internetten baktığınız şeyleri eğitim almış hemşirelere söyleyip yaptırmanız ayıp bence. Iğnenin yapılacağı belli bölgeler ve metodlar vardır dışına çıkılması ıyi sonuçlar vermez. Geçmiş olsun hepinize

Hamileliğinde kanamamin olduğu dönemde haftada bir tane toplamda.4 tane vuruldum dediğin gibi hemşire hanımlar direk.vuruyordu yağlı bir iğne olduğu için ağrıtır diyordu bende yürümede zorlandım ağrıyordu uzanırken üstüne yatamıyordum ama sonra geçti. Herkesin durumuna gore kullanılıyor. Kan sulandiriciyi dogumdan bir gun onceye kadar kullandım tedbir amacli dedi kullanmasak bile olurmus her doktorun yontemi de farklı Geçmiş olsun üzme kendini dayanmaya bak Bunlar geçecek saglicakla bebisini kucagina alirsin insallah
. Şubat-2 mart aylarında bu iğne bulunmuyordu Piyasa da istanbulda kaç ilce de arayıp bulabilmiştik şimdi piyasa da bulunuyor mu

Back
X