progestan ignesine ragmen kahve lekeler

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
Slm kızlar. Ben tup bebek tedavisi sonucu hamile kaldim ve suan Allahinizniyle 10+3um.2aydir hergun progestan ignesi vuruluyorum. persembe gunu tuvalette peceteye pembemsi bi akinti geldi ve ardindan bikac gun kahve siyaha yakin lekelenmelerim oldu.dr.gittim sorun yok olabilir dedi bir neden soylemedi.dun yine pembemsi kanama geldi peceteye ve suan kahve lekeler devam ediyor. Cok korkuyorum.igneye ragmen bu lekeler normal mi ve daha ne kadar sürer acaba.

canım ben şuan 18 haftalık hamileyim.. hamileliğimin en başından beri hep lekelenmelerim oldu.. iki defa da yoğun kırmızı kanamam.. iğne kullandım ve progestan hap ama kesilmedi hep geldi kahve lekeler.. ta ki 12 haftalık olana kadar.. 12 haftalığı biraz geçince kesildi lekeler ve kanamalar ve şuan devam ediyor gebelik çok şükür.. tabi herkesin durumu farklıdır ama için biraz rahatlasın diye söylüyorum.. ben kaç kere acile gittim bebeğimi kaybettim sanarak.. sen doktor gözetiminde devam et allahın izniyle bişey olmaz inşallah..

Bende progestan kullaniyorum. Sbh aksam 100 mg
2 kerede igne oldum. Benim hic beyaz olmadi. Hep kahverengi lekelerim oldu. Hatta 2 kerede pembe-kirmizi oldu.
Insallah bebeimin kalp atislarini duyarim cmt kontrolumde. Ne zaman gececek bende bilemiyorum.
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Sagolasin cnm. Hamilelikte lekeler ve kanamalar önemsiz de olsa insani korkutuyor.insallah sagsalim kucagimiza aliriz.Allaha emanet olun

Sagolasin cnm. Hamilelikte lekeler ve kanamalar önemsiz de olsa insani korkutuyor.insallah sagsalim kucagimiza aliriz.Allaha emanet olun
Kahve lekeler kanamanın durduğunu gösteriyo canım benimde 5 haftadan 11inci haftaya kadar hep oldu pembelik kahverengilik iğne kullanınca azaldı ve kayboldu şükür simdi yok ama hala oluyorum iğne

Kahve lekeler kanamanın durduğunu gösteriyo canım benimde 5 haftadan 11inci haftaya kadar hep oldu pembelik kahverengilik iğne kullanınca azaldı ve kayboldu şükür simdi yok ama hala oluyorum iğne
Insallah dedigin gibi olur.hep kahverengi gelse belki korkmiycam ama 2 defa peceteye kirmizilik geldi.bir de igne vurulmama ragmen olmasi kafami karistiriyo.

Senin yerlesme kanamasi olabilir ama gene de korkutuyor ne olursa olsun.insallah duyarsin kalp atislarini az kalmis cmtsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…