bn çok zor buluyrm geçen gün zar zor buldum depolarda bile yok demişti bna eczacimArkadaşlar Progestan iğneyi hiçbir yerde bulamıyoruz siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz
Tüp bebek merkezi etrafındaki eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz.Arkadaşlar Progestan iğneyi hiçbir yerde bulamıyoruz siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz
Bütün eczanelere sordurduk tek tek Gaziantep teyim hiç birinde yoktu acaba tüm illerde mi bu şekilde diye merak ediyorum artık üretilmiyormuşTüp bebek merkezi etrafındaki eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz.
Evet malesef üretimi durdurulmuş ya da satılmıyor. Fiyatı artacakmış o yüzden dedilerbn çok zor buluyrm geçen gün zar zor buldum depolarda bile yok demişti bna eczacim
Progestan 50 mg kalçadan yapılan mı?Bütün eczanelere sordurduk tek tek Gaziantep teyim hiç birinde yoktu acaba tüm illerde mi bu şekilde diye merak ediyorum artık üretilmiyormuş
Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama bizede verilen ilaci direk bulamadık ismini suan hatırlamadımArkadaşlar Progestan iğneyi hiçbir yerde bulamıyoruz siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz
Progestan 50 mg kalçadan evet diğerini bilmiyorumProgestan 50 mg kalçadan yapılan mı?
Ptogestan dex 25 mg göbekten yapılan mı?
İstanbulda çok rahat bulunuyor bu ilaçProgestan 50 mg kalçadan evet diğerini bilmiyorum
Bizde araştırıyoruz bakalım üretilmemesi gerçekten çok saçmaHangi sehirdesiniz bilmiyorum ama bizede verilen ilaci direk bulamadık ismini suan hatırlamadım
Müdavimi
Progestron dex aldik eczane hocaya sordu verdi ondan sonra da ona devam ediyoruz
Sanirim yurt dışı kaynaklıBizde araştırıyoruz bakalım üretilmemesi gerçekten çok saçma
Bende bulamadım beaa Şişli nin göbeğeeenddeeİstanbulda çok rahat bulunuyor bu ilaç
Allah AllahBende bulamadım beaa Şişli nin göbeğeeenddee
aynen göbekten olan benim de bahsettiğim ♥♥♥Allah Allahben dün nöbetçi eczanelerde bile buldum. Göbekten olan bulamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?