Kizlar progestan 200 mg kullaniyorum 12 gundur bi sorun yoktu sadece bas donmesi yapiyodu ama 2 gundur cok acik renkte sut kahve renginde akintim geliyo adetime 5 gun var daha sizce neden ya ?
Kizlar progestan 200 mg kullaniyorum 12 gundur bi sorun yoktu sadece bas donmesi yapiyodu ama 2 gundur cok acik renkte sut kahve renginde akintim geliyo adetime 5 gun var daha sizce neden ya ?
Kızlar ben ikiz hamilelik yasiyorum. Tedavi döneminde protesto 100mg.kullandim.hamilelikte üç ay 200.mg kullandım bebekler tütünsün dıye. Safra taşı oluştu.ostrojen hamilelikte yukseliuomus birde ilac yukseltiyomus taslarbiyuzden olusabiliyomus.tedavide kullanılan ilaçlar yapıyormuş dikkatli olun doğumdan sonra ameliyat diyorlar. Dua edin dört kez safra atağı geçirdim.
Hazneden koyarsan yan etkileri oldukça azalıyor Can'ım tabi doktoruna danış öyle yap diğer türlü uyku sersemlik hali ve diğer yan etkileri daha belirgin oluyor
Ben de progestan 200 mg günde 2 kez kullanıyorum. Ama ben 16. Haftamda kanamayla acile gittim düşük tehliken var dedi doktor o yüzden verdi ilacı. Haftalık proluton iğnesini verdi bi de. Bi aydır kullanıyorum çok şükür bi daha sıkıntım olmadı. Ama yan etkilerinin içinde kanama ya da iltihap akıntı olursa doktora başvurun yazıyo. Bence bi doktorunuza danışın. Ağır bi ilaç çünkü yan etkisi çok fazla.