Kizlar pazar gunu kahverengi lekelenmemden dolayi doktora gitmisstim. Hcg yukselmem iyi oldugundan bisey vermedi dinlen dedi. Ama dun kahverengi akinti devam ettiginden ve ara ara yogun oldugundan bi sabah gene doktora gittim. 200mg progestan verdi gunde 3 kez. Alttan ultrasonla bakti kese olusmamis ama cok ufak bisey goruyorum ama tam bisey diyemem dedi. Persembeye gene gel dedi. Hcg degerim 555, kahverengi akinti devam ediyor ilacla beraber kasıklarımda hafif agrilar olustu. Kullanan arkadaslar bu ilacin yan etkisi mi? Ilaci daha evvel kullananlar dusuk yapmaktan kurtuldunuzmu?
İlacin oyle bi yan etkisi yok. Ben de ilk haftalarimda ayni sorunlari yasadim. Bol bol dinlenin ve su için. Kese gorundukten sonra doktorunuz igne de verecektir. O daha etkili. Ben hala kullaniyorum. Dilerim bebeginiz sizinledir...
İlacin oyle bi yan etkisi yok. Ben de ilk haftalarimda ayni sorunlari yasadim. Bol bol dinlenin ve su için. Kese gorundukten sonra doktorunuz igne de verecektir. O daha etkili. Ben hala kullaniyorum. Dilerim bebeginiz sizinledir...
Amin insallah. Cok tesekurler, peki bu kasık agrisi neden olabilir acaba? Bugun ilaci almamla basladi bende ona yormustum. Kese konusundada hcg malum 555 ve kese goremedi vajinal ultrasonda doktor
Insallah insallah vallahi 2 haftadir ne olacak diye bi rahat edemedim. Once hcgler yukselcekmi dedik onlar yukseldi simdide bu kahverengi akinti. Sonra kese gorme stresi sonra kalp atisi.bu telas hic bitmicek gibi rabbim yardimcimiz olsun insallah.
Canım ben de hamileliğimi o kahverengi akıntılarla öğrendim. Progestan kullandım hala kullanıyorum :) bunun tek ilacı bol su ve istirahat. Sürekli yatman gerekiyor. Allah şifa versin
Canım ben de hamileliğimi o kahverengi akıntılarla öğrendim. Progestan kullandım hala kullanıyorum :) bunun tek ilacı bol su ve istirahat. Sürekli yatman gerekiyor. Allah şifa versin
Amin canim. Insallah aksi bisey olmaz, hep yatiyorum zaten bolda su iciyorum. Yarin gene gel dedi doktor bakalim ne dicek. Hakkimizds hayirlisi olsun insallah
Kızlar, ben adet düzensizliğinden dolayı doktor bana progestan ilacı verdi. İlaç bittikten sonra adeti görecekmişim.
Bugün, ilacı içmeyi unuttum ve adet oldum, ilacı bitene kada içmem lazım mı yoksa bırakayım mı ?