Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım geçen ay bende senin gibi kullandım bırakınca 3. Gün adet oldum ama bazen daha fazla surebiliyormis 1 hafta kadar inşallah hamileliktendir de olmazsinSelamm kizlar Dr progestani adetin 14. Günü baslamami söyledi ve 10 gün icmemi söyledi hamileysem bebek tutunur hamile degilsem adet olurum dedi 3 gün oldu daha adet olmadim testte negatif acaba ne zman adet olurum
Bıraktıktan sonra 10 gün kadar sürebiliyo adetin gelmesiSelamm kizlar Dr progestani adetin 14. Günü baslamami söyledi ve 10 gün icmemi söyledi hamileysem bebek tutunur hamile degilsem adet olurum dedi 3 gün oldu daha adet olmadim testte negatif acaba ne zman adet olurum
Sen test yaptinmi cnngunaydın kızlar bende progestan kullanıyorum hala, reglı 4 gun gectı yarın doktor kontrolum var 14 gundur kullanıyorum bakalım fıtılın etkısınden mı yoksa gebelıkten mı :)
Tesekkur ederim canim insallahMerhaba canım geçen ay bende senin gibi kullandım bırakınca 3. Gün adet oldum ama bazen daha fazla surebiliyormis 1 hafta kadar inşallah hamileliktendir de olmazsin
Sen test yaptinmi cnn
Moralini bozma cnm ben test yaptim negatif olmasina ragmen Hala ümidim var yani bu ay olmasa gelecek ay olur benim ztn bi bebegim vardi vefat etti cnm gec olsun güc olmasin üzme kendiniyok yapmadım bu ay yarın doktor kontrolum var ama olumlu hıssetmıyorum hıc bır belırtım yok. gogus agrım vardı 2 3 gundur o da gitti. buyuk ıhtımal progestan kullanıyorum dıye gecıkıyır. yarın artık ogrenıcem bakalım
Moralini bozma cnm ben test yaptim negatif olmasina ragmen Hala ümidim var yani bu ay olmasa gelecek ay olur benim ztn bi bebegim vardi vefat etti cnm gec olsun güc olmasin üzme kendini
Tesekkur ederim canim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin sende insallah en yakin zamanda hamile kalirsinbaşın sagolsun canım benım rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsin
Selam cnm Sen adet oldunmu Dr gidecegini söylemistin bende de simdi 5 gün oldu.hala adet olmadim yeni bi test yapmaya da cesaretim yokbaşın sagolsun canım benım rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsin
Selam cnm Sen adet oldunmu Dr gidecegini söylemistin bende de simdi 5 gün oldu.hala adet olmadim yeni bi test yapmaya da cesaretim yok
insallah cnm hamilesindircanım bugun gittim bende DPO16 regliden 3 gun gecıktı suanda. doktor cuma gunu kan ver dedi. rahim kalınlığı iyi dedi. bakalım nasip
insallah cnm hamilesindir![]()
insallah cnm hamilesindircanım bugun gittim bende DPO16 regliden 3 gun gecıktı suanda. doktor cuma gunu kan ver dedi. rahim kalınlığı iyi dedi. bakalım nasip
Bendede dpo 16 insallah artik Anne oluruz ama bence Sen hamilesin boaverdigin zman hep olur cnm bak görürsün bu ay hamilesin senya ,nşallah canım seni cok ıyı anlıyorum benımde hala test yapasım yok madem doktorla gıdıyorum bu ay oyle olsun dedim.
ya ağzından bal damlıyor ınsallah bırbırımıze guzel haberler verırız canım benım.insallah cnm hamilesindir
Bendede dpo 16 insallah artik Anne oluruz ama bence Sen hamilesin boaverdigin zman hep olur cnm bak görürsün bu ay hamilesin sen
sen klomen ve progestan kullandın mı bu ayinsallah cnm hamilesindir![]()
Ben sadece progestan kullandim cnm benim aslinda bi sorunum yok ben dogum yaptim kizimi emzirirken adet olmadim kizim Vefat etti 6 ay önce ve Hala adet olmadim emzirmenin etkisi yüzünden Dr bana progestan Yazidi adetim düzelsin gebelik olursada düzelsin diyesen klomen ve progestan kullandın mı bu ay
sen klomen ve progestan kullandın mı bu ay
Kaç gündür kullanıyorsun evet bende de yaptı o fitilini akintisidir birden sivi geliyoramanbocegi canım progestanin sende etkileri nasıl bende göğüs hassasiyeti ve su gibi akınti gelmesi yaptı chat gbt progestandandir diyor sende de aynı etkiler var mi