• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar lütfen bakabilirmi

denizhimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2025
25
4
1
18
Selamm kizlar Dr progestani adetin 14. Günü baslamami söyledi ve 10 gün icmemi söyledi hamileysem bebek tutunur hamile degilsem adet olurum dedi 3 gün oldu daha adet olmadim testte negatif acaba ne zman adet olurum

Selamm kizlar Dr progestani adetin 14. Günü baslamami söyledi ve 10 gün icmemi söyledi hamileysem bebek tutunur hamile degilsem adet olurum dedi 3 gün oldu daha adet olmadim testte negatif acaba ne zman adet olurum
Merhaba canım geçen ay bende senin gibi kullandım bırakınca 3. Gün adet oldum ama bazen daha fazla surebiliyormis 1 hafta kadar inşallah hamileliktendir de olmazsin

gunaydın kızlar bende progestan kullanıyorum hala, reglı 4 gun gectı yarın doktor kontrolum var 14 gundur kullanıyorum bakalım fıtılın etkısınden mı yoksa gebelıkten mı :)

Sen test yaptinmi cnn

yok yapmadım bu ay yarın doktor kontrolum var ama olumlu hıssetmıyorum hıc bır belırtım yok. gogus agrım vardı 2 3 gundur o da gitti. buyuk ıhtımal progestan kullanıyorum dıye gecıkıyır. yarın artık ogrenıcem bakalım

yok yapmadım bu ay yarın doktor kontrolum var ama olumlu hıssetmıyorum hıc bır belırtım yok. gogus agrım vardı 2 3 gundur o da gitti. buyuk ıhtımal progestan kullanıyorum dıye gecıkıyır. yarın artık ogrenıcem bakalım
Moralini bozma cnm ben test yaptim negatif olmasina ragmen Hala ümidim var yani bu ay olmasa gelecek ay olur benim ztn bi bebegim vardi vefat etti cnm gec olsun güc olmasin üzme kendini

Moralini bozma cnm ben test yaptim negatif olmasina ragmen Hala ümidim var yani bu ay olmasa gelecek ay olur benim ztn bi bebegim vardi vefat etti cnm gec olsun güc olmasin üzme kendini

başın sagolsun canım benım rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat nasip etsin

Selam cnm Sen adet oldunmu Dr gidecegini söylemistin bende de simdi 5 gün oldu.hala adet olmadim yeni bi test yapmaya da cesaretim yok

canım bugun gittim bende DPO16 regliden 3 gun gecıktı suanda. doktor cuma gunu kan ver dedi. rahim kalınlığı iyi dedi. bakalım nasip

canım bugun gittim bende DPO16 regliden 3 gun gecıktı suanda. doktor cuma gunu kan ver dedi. rahim kalınlığı iyi dedi. bakalım nasip
insallah cnm hamilesindir
ya ,nşallah canım seni cok ıyı anlıyorum benımde hala test yapasım yok madem doktorla gıdıyorum bu ay oyle olsun dedim.
Bendede dpo 16 insallah artik Anne oluruz ama bence Sen hamilesin boaverdigin zman hep olur cnm bak görürsün bu ay hamilesin sen

sen klomen ve progestan kullandın mı bu ay
Ben sadece progestan kullandim cnm benim aslinda bi sorunum yok ben dogum yaptim kizimi emzirirken adet olmadim kizim Vefat etti 6 ay önce ve Hala adet olmadim emzirmenin etkisi yüzünden Dr bana progestan Yazidi adetim düzelsin gebelik olursada düzelsin diye

Back
X