PROGESTAN kullananlar lütfen bakar mısınız ?

moonna

Nirvana
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.711
3.291
698
merhaba arkadaşlar pko'luyum.adet düzenleyici olarak progestan kullandım bu ay, öncesinde de klomen. progestan biteli 9 gün oldu hala adet olmadım. daha önce duphaston, tarlusal gibi ilaçlarla 4 yada 5. günde olurdum? progestan kullanıp yine de adeti geciken var mı acaba? bu arada idrar testi yaptım sanırım negatif. adetim gecen ay 28 inde olmuştum bu ay 26 sı gibi olmalıydım. ve ilaç biteli yarın 10 gün olmuş olacak .acaba diyorum kist falan mı oluştu gerildim iyice, gebe değilsemde adet olsam diyorum ama yok

Bende kullanicam cnm adet duzenlemesi icin. Ama bildigim kadariyla adet gecikmesi yapabiliyormus.

Benim bildiğim klomen kullanıldığında gecikme olmuo. Bnde de gününden önce bile gelmişti adetim. Acaba hamile o!abilir misiniz. Testi tekrRlasaniz

Bende kullanicam cnm adet duzenlemesi icin. Ama bildigim kadariyla adet gecikmesi yapabiliyormus.
ben benzeri duphastonu da kullanmıştım ama hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım. zamanında olur diye düşünmüştüm. 10 günde az bir zaman değil ki

Benim bildiğim klomen kullanıldığında gecikme olmuo. Bnde de gününden önce bile gelmişti adetim. Acaba hamile o!abilir misiniz. Testi tekrRlasaniz
ben klomen daha öncede kullanmıştım. pko lu oldugum için adetlerim hep düzensizdi yani klomen kullanıp adet görmediğim de olmuştu sonra söktürücüyle olmuştum.hatta 2 de gebeliğim oldu klomenle. klomenle olabiliyor gecikme ama progestanla? bilmiyorum arada regl ağrısıda oluyor şimdi oldum diye wc ye gidiyorum ama yok

Nedense içime hamilesin diye doğdu canım valla.. Rabbim gönlüne gkore versin

Ama hormonlarini degistirdi. Belki hamile kalmani saglamistir
umarım öyledir. çok istiyorum bunu ama olsa gebelik testlerinde çıkmazmıydı? son adet tarihim 28 kasımdı. aralık 26 da olmalıydım ama ben yinede bekledim. yani geçti sonuçta adetim olsa çıkardı sanırım idrar testlerinde .

Nedense içime hamilesin diye doğdu canım valla.. Rabbim gönlüne gkore versin
ayyy inşallah çok istiyorum . bir oğlum var 8 yaşına girecek kardeş diye çıldırıyor, her gece dua ediyor . bir de doğumdan sonra kaybettiğim ilk bebeğim var. üzülüyorum ya Allah büyük

Bnce hemen kaybının sebebini arastr. Allah muhafaza gebe kalsanda kayba sebep olabilir yine.. Benmde 2 gebelik kaybim var.sebebi kan pihtilasmasi

Bnce hemen kaybının sebebini arastr. Allah muhafaza gebe kalsanda kayba sebep olabilir yine.. Benmde 2 gebelik kaybim var.sebebi kan pihtilasmasi
sebebi belli canım. ilk gebeliğimdi. 30 haftalık aniden erken doğum yaptım. bebeğimi kaybettim doğumdan sonra. araştırdım servikal yetmezlik (rahim ağzı yetmezliği) çıktı. 2. gebeliğimde 13. haftamda rahim ağzıma dikiş (serklaj) konuldu ve 36 haftada doğum yaptım. yine gebe kalırsam yine atılacak aynı dikişten riskli gebelik gurubuna giriyorum. bu arada sanırım hamilesin doktoruna kontrole gittiğinde lütfen rahim ağzı ölçümünü yaptır ultrasonla yapılabiliyor. birkaç geç gebelik kaybı olmadan doktorlar bakmıyorlar genelde ben o acıyı yaşadıgım için nerde hamile görsem uyarıyorum Allah muhahaza..

Ayy Allah razı olsun canm. Zaten 2 kaybim var Rabbim bunun acisini yasatmasin... Kaçıncı haftada yapılıo bu ölçüm canm, muhakkak yaptrcam.

Ayy Allah razı olsun canm. Zaten 2 kaybim var Rabbim bunun acisini yasatmasin... Kaçıncı haftada yapılıo bu ölçüm canm, muhakkak yaptrcam.
amin.. bir sonraki kontrolünde söyleyebilirsin doktoruna, her kontrolünde ölçer. hatta gerekirse de ki ailede var de, genetik olabilir mi falan de. öyle dersen daha çok ciddiye alır. zaten ultrasonla muayene esnasında hemen 2 dakikada ölçüyor ama çok önemli. ben çok kızmıştım ileri haftalarda 2 -3 kayıp olmadan bakmıyorlar yani düşün saçmalığı. 2 defa 3 defa koca bebeğini kaybedeceksin (allah korusun ) sonra şüpheleniyolar servikal yetmezliğe öyle bakıyorlar anca. kolay sanki . 20 hafta 25 hafta 30 haftalık bebekleren bahsediyoruz burada ki erken düşükte bile insan üzülüyor normal olarak.

Çok haklisin canm. Dr.lar bazen çok umursamaz olabiliyor. Ben de pıhtılaşma testini yaptırmak istediğimde Dr.um resmen dedi ki 3.dusugu de yap öyle gel.. Ben de başka bi Dr.a gidip 3 dusuk yaptım dedim öyle o testi yaptırdı. Ve 2 genimde pıhtılaşma çıktı dusunsene. Haftaya kontrolum var muhakkak soylicem anlattığını canm. Cokk teşekkürler bu arada

evet pıhtılaşmada da aynen 3 düşük yapmış olamn lazım diyorlar ben Allahtan 2. gebeliğimde çok iyi bir doktora denk geldim de gebelik öncesinde direk rahim ağzını ölçüp teşhisi koyup gebe kalıncada dikişimi attı. önce Allah sonra onun sayesinde 36 haftaya kadar ilerleyebildik. şimdi sorunum belli rabbim kısmet ederse yine kalırsam direk 13 haftada serklaj... önemli değil canım rica ederim.sağ salim al miniğini kucağına inşallah

Rabbim senin de gönlüne gore versin innsallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…