Arkadaşlar doktor bana progestan verdi alttan kullanmam için, hap olarak yutayım dedim yan etkisi çok olur bayılırsın dedi. Ama ben bu ilacı alttan yolluyorum ama habire geri geliyor zaten çok da ittiremiyorum parmak zaten sokamıyorum. Başka aparatlarla atıyorum ama yine yumurta gibi dışarda patlıyor. Doktor iğneyle delip öyle atcaksın dedi siz kullananlar iğneyle deliyormusunuz? Yoksa direkt atıyor musunuz içeri?
Bende iki gebeliğimde de kullandım alttan da alınır yutulur da fakat yutulunca hem yan etki çok oluyor hem de ilacın etkisi azalıyor o yüzden alttan almalısın parmağınla ittir korkma küçücük bir şey zaten illa ki akıntı ile bir kısmı çıkar ama ilaç geri düşüyorsa iyi itmediğin içindir delmene filan da gerek yok eriyor zaten kapsül
Bende iki gebeliğimde de kullandım alttan da alınır yutulur da fakat yutulunca hem yan etki çok oluyor hem de ilacın etkisi azalıyor o yüzden alttan almalısın parmağınla ittir korkma küçücük bir şey zaten illa ki akıntı ile bir kısmı çıkar ama ilaç geri düşüyorsa iyi itmediğin içindir delmene filan da gerek yok eriyor zaten kapsül