Progestan kullananlar ve mide bulantısı olanlar

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
32
merhaba bugün 6+1 olduk dünden beri mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum iki gündür maffoldum eşim gaviscon tablet almış ağızda emilen iyice midemi bulandırıyor hiç birşey yiyip içemiyorum yataktan kalkamıyorım nasıl hafifletebilirim birde doktorum progestan verdi gece yatmadan önce vajinadan iki tane sabah kadar hep dışına akıyor ilaç yarısı idrar yaparken sabah wc de oluyor normal mi bu tecrübeli olanlar cevap verirse sevinirim

Bebegin hayırlı olsun aynıyız senle bende dun 6+1 dim geç döllenme dedi doktor benum de migdem bulanıyor 5 gündür felan ekmek içi yı yorum iyi geliyor ben progestanı ıcıyorum sabah aksam bazen bende alttan koyuyorum çıkıyor hepsi

Bende tam bunla ilgili konu acacaktim bende progestron kullaniyorum acayip bas donmesi yapiyor ama ben agizdan aliyorum sizlerde de oluyor mu

Bende tam bunla ilgili konu acacaktim bende progestron kullaniyorum acayip bas donmesi yapiyor ama ben agizdan aliyorum sizlerde de oluyor mu
Evt canım çok sersemletıyor aslında ben memnunum uyutuyor benı dınlendırıyor gündüz çalıştığım için alttan koyuyorum aksam içiyorum uyuyorum valla

Evt canım çok sersemletıyor aslında ben memnunum uyutuyor benı dınlendırıyor gündüz çalıştığım için alttan koyuyorum aksam içiyorum uyuyorum valla

Prospektusunu okuyunca bas donmesi durumunda dra basvurun yaziyorda ondan ikilimde kaldim icip icmemekte sali gunu gidicem dra agrim cok o yuzden kullaniyorum
Sen alttan mi aliyorsun yoksa iki hapi birden mi iciyorsun

Canım bu etkileri yapmasın diye alttan öneriyorlarmış doktorlar çoğunlukla benim. Doktorum gece iki tane alttan dedi ama sabah uyandığımda ilaç akmış oluyor gerçi orda erimesinin bile içmeye nazaran etkisi daha fazlaymış

benimde cok fazla mide bulantim var mide bos kalinca daha cok bulaniyormus arastirdigim kadari ile salatalik tuzlayip yemek peynir ekmek makarna haslanmis patates ben sadece bunlari yiyebiliyorum meyve olarakta karpuz :-( benim surekli degil ama ara ara gelip gidiyor yinede insani maf ediyor tahmin ederim gecmis olsun canim

Canım ben de hamileyken kullanıyordum ve çok kötü oluyordum baş dönmesi yüzünden iki ay boyunca hiç kalkamadım ayağa kalktıgım gibi düşüp bayılıyordum Rabbim sizin ve tüm hamişlerin yardımcısı olsun İnşallah

Geçmiş olsun canım,
Bende progestanı vajina yoluyla kanama yüzünden kullananlardanım. Çok uzun süre kullandım. Senin dediğin gibi sabah wc girdiğimde iğrenç akıntı şeklinde oluyordu. Ama ben bunu normal olarak gördüm. Zaten ilacı içeri iter itmez erimeye başlıyordu. Vajina yolundan almama rağmen bazı günler baya baş dönmesi yaşıyordum. Ama yanlış hatırlamıyorsam ilaç tansiyonu düşürüyordu. Şimdi kullanmayı kestim. Bende oldukça işe yaradı. O yüzden bu ufak sıkıntıları görmezden gelmeye çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…