Progestan Kullananlar Yardım

Bella Pera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
24
5
1
Arkadaşlar Selam Dr Progestan 200 mg yazdı günde 2 defa oral yolla dedi . Dr tavsiye ettiği şekilde kullandım ama midemi çok rahatsız etti ilaç . Merak ettiğim Dr vajinal yolla da alınıyor ağız daha iyi gibi bişey dedi kafam karıştı. Bu ilaç hem fitil olarak hem ağız yolu ile kullanılabiliyormu. Fitil yolla günde yine 2 defa mi kullanıyorsunuz. Randevu aldım tekrar ama çok var.

Evet iki türlü de kullanılır. Yan etkisi vajinal kullanıldığında çok daha azdır. Doktorunuz neden tersini söylemiş anlamadım.

Evet iki türlü de kullanılır. Yan etkisi vajinal kullanıldığında çok daha azdır. Doktorunuz neden tersini söylemiş anlamadım.
Bilmiyorum ağızdan Alman daha iyi etkisine göre vajinal kullanırsın demişti sanırım. Ozaman Bende vajinal yolla alıcam büyük ihtimal ilaç beni çok rahatsız etti sarhoş gibiyim tüm gün

Yani işte normalde yüzde 90 vajinal kullanılıyor. Etkisi daha hızlı yan etkisi az oluyor diye. Yoğun kanama durumunda oral kullanan var tabii ki ama herhangi bir sorun yokken ağızdan alınmasını söylemesi ilginç. Ben 4 ay kadar kullandım sabah akşam hepsi vajinaldi.

Bende bilemiyorum Dr oral yolla kullan dedi diye öyle kullanıyordum bir haftadır.ama kanama da kesilmedi hâla çok korkuyorum. Vajinal yolla kullanmaya başlayacağım bende .

kullan canım ağızdan çok yan etki yapıyor

Ben ağızdan kullanıyordum. Acayip bi baş dönmesi yapmıştı. Ama öyle böyle değil resmen dünya dönüyordu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…