Progestan kullananlar yardımcı olabilir mi ?

Bebisimolsunnf

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
25
16
18
29
Merhabalar kızlar 8 ağustosta hamile olduğumu öğrendim 394 çıktı beta hcg çarşamba günü kanamam oldu adet kanaması gibi hastaneye gittim 794e yükselmiş beta doktor progestan ve folik asit verdi kanamam azaldı ama hafif hafif yine var normal mi acaba progestan kullandıktan sonra kanama lekelenme olur mu ?

Bende ara ara çok açık lekelenmeler oluyor kasigima ağrı girdiği günler ozellikle

Benimde aynı şekil oldu ve progestan iğne kullanıyorum şuan muayeneye gittiğimde kanamam olup olmadigini sordu doktor kahverengi akıntı seklinde peceteye geldigini söyledim ilk kanamam olduğunda bildiğin kan kırmızısı ve fazlaydı şayet sizin de rengi döndüyse yerleşme kanaması olabilirmiş doktorum öyle söyledi

Bende ara ara çok açık lekelenmeler oluyor kasigima ağrı girdiği günler ozellikle
Bende 5+4 deyim 13 gündür ara ara kahverengi lekelenme oluyor. Doktorum bugün progesteron hormonun sınırda dedi 10.20 çıktı progestan 200 mg ağızdan günde 3 defa alacağım haftaya kontrole gel dedi. İnşallah düzelir

Progestan neden düşük oluyormuş ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…