Progestan Kullananlar

Tekellum

كُنْ فَيَكُونُ
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
51
36
88
Merhaba arkadaşlar daha önceki denemelerimde günde bir defa crinone jel kullanıyordum. Belli bi yerden sonra sıkıntı varmeye başlıyor kullanan arkadaşlar bilirler. Bu tedavimde sabah akşam olmak üzere progestan 200mg vajinal kullanmaya başladım. Aranızda her ikisini de kullanan oldu mu crinone jeldeki birikme, zorlanma vs sıkıntısı bunda da yaşanıyor mu? Veya dru bu daha iyi diye tavsiyesi oldu mu?

Bunun cevabını bende bekliyorum bugun transfer oldum 5 önceden başlattı nasıl bir rahatsızlık hissi batma yanma yaptı bende jel . Doktorum malesef oyle oluyor yapacak birşey yok birde progestan 200 ml verdi 1 gün jel 1 gün fitil olarak kullanıcam. Soruna gelirse değişen hiç bir şey yok doktor bırak diyene kadar çekicez bebeklerimiz için

Merhaba arkadaşlar daha önceki denemelerimde günde bir defa crinone jel kullanıyordum. Belli bi yerden sonra sıkıntı varmeye başlıyor kullanan arkadaşlar bilirler. Bu tedavimde sabah akşam olmak üzere progestan 200mg vajinal kullanmaya başladım. Aranızda her ikisini de kullanan oldu mu crinone jeldeki birikme, zorlanma vs sıkıntısı bunda da yaşanıyor mu? Veya dru bu daha iyi diye tavsiyesi oldu mu?
Tatlım crinone jel ve progestan rahim tabakasının bozulmasını ve adet olmayı engelliyor diye biliyorum bu söylediğiniz şikayetleri bende çok yaşadım ama bu iki ilaç embriyonun tutunabilmesi için hayati önem taşıyor yani yan etkisi ne olursa olsun kesinlikle ara vermeden doktorunuzun dediği şekilde kullanın aksi takdirde adet olursunuz bol şans diliyorum

Kızlar bide crinone jeli nekadara aldınız ben en son iki sene önce kullanmıştım şimdi fiyatı artmıştır sgk karşılıyormu

Arkadaşım bende dün aldım crinone jeli devlet karşılıyor, yalnız ben devletin karşılaması için hastanede doktorum yazınca protokol numarası falan almak için 75TL ödedim.. Eczanede bir kutu crinone jel ve bir kutu progynex iğneye 26TL ödedim..

Bunun cevabını bende bekliyorum bugun transfer oldum 5 önceden başlattı nasıl bir rahatsızlık hissi batma yanma yaptı bende jel . Doktorum malesef oyle oluyor yapacak birşey yok birde progestan 200 ml verdi 1 gün jel 1 gün fitil olarak kullanıcam. Soruna gelirse değişen hiç bir şey yok doktor bırak diyene kadar çekicez bebeklerimiz için

Evet canım biliyorum sıkıntısını Rabbim nasip etsin de kullanmaya razıyım. Düşükler olunca o jelin renkli gelmesi eline aniden gelmesi çok üzücü şeyler. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimiz tutunur.

Tatlım crinone jel ve progestan rahim tabakasının bozulmasını ve adet olmayı engelliyor diye biliyorum bu söylediğiniz şikayetleri bende çok yaşadım ama bu iki ilaç embriyonun tutunabilmesi için hayati önem taşıyor yani yan etkisi ne olursa olsun kesinlikle ara vermeden doktorunuzun dediği şekilde kullanın aksi takdirde adet olursunuz bol şans diliyorum
Zaten pcos hastasıyım düzenli adet gören birisi değilim yan etkilerine insan katlanıyor. Onunla birlikte kullanılan ilaçlar bünyeyi alt üst ediyor. Rabbim nasip etsin her zorlukla birlikte kolaylık da vardır. Crinone jelde çok iyi anılar biriktirmeyince açıkcası progestan seçtim.

Benim lekelenmem oldugumda dr progestan vermisti. Ama ben vajinadan almaya korkmustum. Ve agiz yoluyla almistim. Beni bayiltiyordu. Evet bildiginiz narkoz almisim gibi basim donup yataga dusup hic araliksiz 3-4 saat uyuyordum . Ama bence uyumuyordum baygindim.
Lekelenmem bitince kullanmak istemedim dr tavsiyesi ile biraktim . Basim dondugu icin de gunde 2 den 1 e dusurmustu dr. Aksamlari yatarken sadece.

Benim lekelenmem oldugumda dr progestan vermisti. Ama ben vajinadan almaya korkmustum. Ve agiz yoluyla almistim. Beni bayiltiyordu. Evet bildiginiz narkoz almisim gibi basim donup yataga dusup hic araliksiz 3-4 saat uyuyordum . Ama bence uyumuyordum baygindim.
Lekelenmem bitince kullanmak istemedim dr tavsiyesi ile biraktim . Basim dondugu icin de gunde 2 den 1 e dusurmustu dr. Aksamlari yatarken sadece.

Galiba bu etkilerden dolayı ya da daha iyi etkisi olsun diye vajinal kullandırıyorlar. Rabbim zorlukla birlikte kolaylığını da verir inş.

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Merhaba takvim eklemişsiniz hayırlı olsun Aşlah tamamına erdirsin sizdeki tek sorun pkos muydu ben de pkosum

Benim de daha önce 2 düşüğüm oldu. Bir çok doktora gittim ama kimse bi sebep bulmadı ya da sen bi hamile kal gel bakalım dedi. Deneme tahtasıyım ya ben. Son gittiğim doktorum buldu çareyi Allah razı olsun. Progesteron hormonum düşükmüş o yüzden bebek tutunamıyormuş. Hamile olduğumu öğrenince hemen gittim ve bana günde 4 defa ağızdan progestan, 1 crinone jel ve coraspin verdi. Tabi bu kadar ilaçlar beni mahvetti. Bulantı, kusma, baş dönmesi, uyku, baş ağrısı, vücutta su toplanması (ilaç kullanalı beri 5 kilo aldım) anlayacağınız her türlü yan etkiyi yaşadım. Ama yine de çok şükür ki hamileliğim gayet sağlıklı gidiyor. Ilerleyen haftalarda ilaç dozunu düşürecek ama ne kadar olur bilemiyorum artık. Okuduklarıma göre en fazla kullanan ve yan etki göre benim sanırım.

Back
X