Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle doğru bir yorum olmuş hemen doktora görün canım.Canım boyle sorularin cevaplari burda arama bence. En kisa zamanda doktoruna danismalisin burada zaman kaybetme.
Canim bn 100mgligini 3 defa kullaniyorum.doktor kanama oldugunda cift kullan demisti ama druna kesin danis herkesin durumu farkli olabilir.bu tarz seyleri dktr daha iyi bikir canim.rabbim sifa versin insallahMerhaba kızlar progestan kullananlar günde kaç defa kullanıyorsunuz ben 200mg ve sabah akşam kullanıyorum ancak 3 gün önce gelen kahve akıntım dün kırmıza döndü şuan yine kahve acaba dozunu artırsam mı siz günde kaç defa alıyorsunuz bu arada 9haftalık hamileyim
Bende kullanıyorum 100mg günde 1 defa yatmadan 1 saat önce alıyorum sabah çok bulantı yapıyobugün kontrolüm vardı sordum gün aşırı kullan artık dedi öyle yapıcam bakalım
Kendi doktoruna danışarak bıraksaydın keşke yada azaltarak bıraksaydın benim doktorum hemen bırakma bir gün kullan bir gün kullanma o şekilde yavaş yavaş bırakıcaz dedi sen doktorunla bi konuşBen cumadan beri almiyorum bir baska dr,gittim alma dedi ,daha 3 gun oldu birakali kendime bugun gelmeye basladim haftaya kendi dr,uma gidicem insallah kizmaz,
Kendi doktoruna danışarak bıraksaydın keşke yada azaltarak bıraksaydın benim doktorum hemen bırakma bir gün kullan bir gün kullanma o şekilde yavaş yavaş bırakıcaz dedi sen doktorunla bi konuş
Etkilerini söylemedi canım sadece öyle yapalım dedi ve yola çıkmayı planlıyosam tekrar hergün almamı söyledi bende bidehaki hafta ista gitmeyi planlıyprum tekrar başladım benide çok etkiliyo o yüzden yatmadan 1 saat önce alıyorum sabah midemi çok bulandırıyo ama gün içinde kötü olmaktansaHadiya ne olurmus peki soledimi 1 hafta oldu birakali bende oyle yapicaktim ama valla etkilerinw dayanamadim artik sureklu bulanti yat,yat,yat,bisey yiyp iceme ayakta durama hayat felc oldu resmen