Progestan kullananlar

esessevo

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
241
129
23
Merhaba kızlar progestan kullananlar günde kaç defa kullanıyorsunuz ben 200mg ve sabah akşam kullanıyorum ancak 3 gün önce gelen kahve akıntım dün kırmıza döndü şuan yine kahve acaba dozunu artırsam mı siz günde kaç defa alıyorsunuz bu arada 9haftalık hamileyim

Canm benimki iki aylık oluncaya kadar hem kahverengi akıntım hem kanamam oldu ara ara bende sabah aksam kullandim duzenli cok sukur simdilik birseyim yok

Canim bn 100mgligini 3 defa kullaniyorum.doktor kanama oldugunda cift kullan demisti ama druna kesin danis herkesin durumu farkli olabilir.bu tarz seyleri dktr daha iyi bikir canim.rabbim sifa versin insallah

Rabbim sifa versin canim. Herkese hepimizs bebislerini bagislasin insallah. Saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

bana progestan ilacı verdi. İlaç bittikten sonra adeti görecekmişim.
Bugün, ilacı içmeyi unuttum ve adet oldum, ilacı bitene kada içmem lazım mı yoksa bırakayım mı ?

arkadaşlar 3 gün önce progestan kullanmaya başladım.Sanki ilaç dışarı akıyor sizde de öyle oluyor mu?bu arada vajinadan kullanıyorum.

Bende 100 mg gunde iki kere kullaniyorum oral yolla aldim lanet,berbat,bir ilac oldurdu beni ayaha kalkamiyorum mide bulantisindan ,halsizlikten,sistim gazdan resmen,dr,um bana vajinadan fitil gibi kyllan dedi onu kullaninca ,bikac saat yaticaksiniz yoksa cikiyo geri ,dun baska bir dr,gittim tehliken yok birak dedi ilaclari ayni zamnda yarim bebe aspirini ,ve folik asitte aliyodum ,simdilik iki g7nde bir aksamlari alicam kwndi dr,uma gidene kadar

Bende kullanıyorum 100mg günde 1 defa yatmadan 1 saat önce alıyorum sabah çok bulantı yapıyo bugün kontrolüm vardı sordum gün aşırı kullan artık dedi öyle yapıcam bakalım

Bende kullanıyorum 100mg günde 1 defa yatmadan 1 saat önce alıyorum sabah çok bulantı yapıyo bugün kontrolüm vardı sordum gün aşırı kullan artık dedi öyle yapıcam bakalım

Ben cumadan beri almiyorum bir baska dr,gittim alma dedi ,daha 3 gun oldu birakali kendime bugun gelmeye basladim haftaya kendi dr,uma gidicem insallah kizmaz,

Ben cumadan beri almiyorum bir baska dr,gittim alma dedi ,daha 3 gun oldu birakali kendime bugun gelmeye basladim haftaya kendi dr,uma gidicem insallah kizmaz,
Kendi doktoruna danışarak bıraksaydın keşke yada azaltarak bıraksaydın benim doktorum hemen bırakma bir gün kullan bir gün kullanma o şekilde yavaş yavaş bırakıcaz dedi sen doktorunla bi konuş

Kendi doktoruna danışarak bıraksaydın keşke yada azaltarak bıraksaydın benim doktorum hemen bırakma bir gün kullan bir gün kullanma o şekilde yavaş yavaş bırakıcaz dedi sen doktorunla bi konuş

Hadiya ne olurmus peki soledimi 1 hafta oldu birakali bende oyle yapicaktim ama valla etkilerinw dayanamadim artik sureklu bulanti yat,yat,yat,bisey yiyp iceme ayakta durama hayat felc oldu resmen

Hadiya ne olurmus peki soledimi 1 hafta oldu birakali bende oyle yapicaktim ama valla etkilerinw dayanamadim artik sureklu bulanti yat,yat,yat,bisey yiyp iceme ayakta durama hayat felc oldu resmen
Etkilerini söylemedi canım sadece öyle yapalım dedi ve yola çıkmayı planlıyosam tekrar hergün almamı söyledi bende bidehaki hafta ista gitmeyi planlıyprum tekrar başladım benide çok etkiliyo o yüzden yatmadan 1 saat önce alıyorum sabah midemi çok bulandırıyo ama gün içinde kötü olmaktansa

Merhaba kizlar bende kullaniyorum malesef sabah aksam 200 mg allahtan evdeyim yatiyorum o siknti degil ama benim kullandigim halde gunde 1 damla mutalaka kanamam oluyor sizin nasildi bide ben clexane 0.4 kan sulandirici kullaniyorum benim gibi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…