Progestan kullanımı gebelikte

Bence yazarsa kullan ama bildiğim kadariyla cok minimum duzeyde etkisi varmis. Rahim kasilmasi lekelenme ve erken doğumu önlüyormuş. Ben 9 ay kullandim. Son 2 hafta kestim. Ki bende gereksizmis doktor yanlis yonlendirmesi ile kullandim. Şükür bebegim sağlıkli ama gereksiz kullanimi tasvip etmiyorum

Bence yazarsa kullan ama bildiğim kadariyla cok minimum duzeyde etkisi varmis. Rahim kasilmasi lekelenme ve erken doğumu önlüyormuş. Ben 9 ay kullandim. Son 2 hafta kestim. Ki bende gereksizmis doktor yanlis yonlendirmesi ile kullandim. Şükür bebegim sağlıkli ama gereksiz kullanimi tasvip etmiyorum
Size neden verilmişti ki

Bana erken doğum rahim agzi kisaligi dedi dedi durdu ne hikmetse hep rahim agzi kisa olan ben cocugu asla normal doguramazmisim diye katakulliye getirip sezeryana aldi.
Anladım teşekkür ederim

Bende belli aralıklarla kullandım ama hep doktor kontrolünde kullandım erken doğum riskim vardı. Herhangi bir ilacın kafana göre kullanılmasını doğru bulmuyorum.

Ben düşük riski için kullandım şimdi yine kullanıyorum plasentam aşağıda olduğu için ama doktor tavsiye etmeden kullanılmamalı bence

Back
X