progestan kullanımı

BeHaPpY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
175
0
96
Erzurum
merhaba hocam.ben 26 yaşındayım.2 senelik evliyim.3 aydırda cocuk istiyoruz.kontrol için doktora gittik.bir sorun olmadıgını söyledi doktorum.benim adet düzensizliğim var.bu yüzden progestan ilacı yazdı doktor ve 3 ay boyunca adetin 14.günü başlamamı söyledi.10 günlük bir ilaç.ilk defa bu ay başladım.ama ilaç kullamının 8.gününde bende önce cok açık pembe sonra kahverengi sonra siyah bazende kan renginde 5 gündür devam eden akıntı var.anlamdım normal adetime hiç benzemiyor.arada sırada geliyor miktarı ne cok az ne cok fazla.tam bitti galiba diyorum sonra yine geliyor.son adet tarihim 30 ekim.bu akıntı 21 kasımda geldi.acaba ben adet mi oluyorum yoksa ilaç mı etkiledi.yanıtlarsanız sevinirm.iyi günler

Progesteron takviyesi ile bu tür erken kanamalar olabilmekteedir. Doktorunuzu bilgilendirmenizi öneririm. En kısa sürede gebe kalıp bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

ben ilçedeyim işim dolayısıylada pek gidemiyorum merkeze.hafta içi doluyum.acıkcası ben bu sefer hastaneye gitmeyi düşünmüyordum.doktorum bu ilacı 3 aylık bir kullanım için verdi.3 aydan sonra hamilelik olmazsa gel dedi.böyle bir etki yapmış olabilir diyosunuz ya.ben yine adetimin 14.günü bu ilacı almaya başlasam 1 ay daha denesem vücudum alışır mı bu ilaca.yoksa erken kanama gelmesi cok önemli bir olay mıdır?böyle olursa ilacında bir faydası olmaz mı?acıkcası ben bu ayda denemek istiyordum bu ilaçla.ama adetin 14.günü değilde erken geldi diye biraz daha geç başlayacaktım.ne yapayım hocam?hastane doktor falan derken daha cok strese giriyorum.

hocam tuhaf olacak ama bu kanamanın üstüne görme olması gibi bir ihtimali hiç mi yok :)ilk bana öyle gelmişti nedense.olamaz mı yani:(kusura bakmayın cok fazla soru sormaya başladım.cok teşşekkür edreim cevaplarınız için.

BeHappy kanama eğer yumurtlama sonrası başlıyorsa ve adete kadar devam ediyorsa bebek tutunamaz. Ancak bebek tutunurken adet gününe denk gelen bir kanama olabilir. Buna üstüne görme denir...

Back
X