progestan kullanımı

gokben17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
7
0
86
35
İstanbul
kızlar 6+4 gunluk hamıleyım drum gebelık kesesının altında kanama oldugunu cok dıkkaat etmek gerektıgını soyledı ve progestan ılacını verdı hergun 3 tane yutucam. bu sekılde kullanan varmı etkısı oluyormu ılacın. cok tedırgınım. :nazar::nazar::nazar:
bırde benım son adet tarıhım 26 ekım bugun 7+2 olmam gerekırken ultrasonda 6+4 gorunmem sızce neden olabılır lutfen cevap beklıyorum

bende bugün gittim hastaneye 5+6 günlük hamileyim diye biliyordum 5 haftalık dfedi doktor ve bi kaç gündür kahverengi akıntım oluyordu gerçi şimdi geçti ama bana da progestan verdi...gün de 3 kez 2 şer tane alcakmışım yani günde 6 tane..bana çok gibi geldi açıkcası bilemedim kullansam mı?

canım oncelıkle hayırlı olsun. dr larımız kullan dedıgıne gore vardır bıldıklerı dıye dusunuyorum ben kullanıcam esımde kullanmam taraftarı. cok uyku ve uyusukluk halı oluyormus. bolbol dua edıyorum. butun hareketlerımı kısıtladım. cok dıkkatlıyım. anı hareketlerden ve agır kaldırmaktan kendımı koruyorum. sende cok dıkkat et. bırak ışler beklesın. ınsallah hayırlısyla bebeıslerımızı kucagımıza alalım yaa allahım yardım ett.

kızlar 6+4 gunluk hamıleyım drum gebelık kesesının altında kanama oldugunu cok dıkkaat etmek gerektıgını soyledı ve progestan ılacını verdı hergun 3 tane yutucam. bu sekılde kullanan varmı etkısı oluyormu ılacın. cok tedırgınım. :nazar::nazar::nazar:
bırde benım son adet tarıhım 26 ekım bugun 7+2 olmam gerekırken ultrasonda 6+4 gorunmem sızce neden olabılır lutfen cevap beklıyorum

kesinlikle kullanmanı öneririm bende kullandım 5. haftadan itibaren bir buçuk iki ay önce bir düşük yaşadım dr sordu öncekinde vermediler mi diye bende çıkk dedim dr hiç ilgili ve özenli değildi gel bi başkası baksın dedi o gün de düşük yaptım dedim . bana hemen progestan verdi düzenli kullandım hamd olsun şuan bi şikayetim yok ama düşük tehlikesini büyük oranda önlüyor

bu arada bende hiç uyku hali falan yapmadı tam tersi geceleri gözler fıldır fıldır :))

Son düzenleme:
ayrıca bir hafta ileriden ya da geriden gidebilir bu döllenmeyle alakalı biz kağıt üstü hesap yapıyoruz sonuçta ama asıl gelişim ultrasonda birebir ölçülerek yapılıyor ve kağıt üstü hesaptan daha güvenli :)

Merhaba hayırlı olsun bebeğin :16::16: sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende 7 haftalıkken gittiğimde kalp atışları için kese etrafında kanama var dedi 1 hafta raporla beraber günde 3 tane 100lük progestan verdi. sabah 1 tane gece yatmadan 2 tane içtim hala içiyorum. Ben iyi geldiğini düşünüyorum. Geçen hafta kontrolümde kanama hala var dedi ama çok şükür dışarıda gözüken hiç bir şey yok benim de daha önce düşüğüm ve kürtajım var çok korkmuştum ama şimdi çok iyiyim :37::37:(bulantıları saymazsak). Ultrasonda 6+4 gözükmen bence de yumurtlamanla alakalı. Bence çok kafana takıp kendini ve bebeğini üzme keyfini çıkar herşeyin.

Gebeliğimi kan testinde öğrendiğim günden beri kullanıyorum yani 4. haftadan beri yaklaşık 3 aydır :)
Günde 3 tane 200lük hatta bunların yanında iğnede kullandım haftada 1 yarım doz
Sanırım doğuma kadarda kullanıcam

arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım benı yanlız bırakmadıgınız ıcın .rabbım bebıslerımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

Back
X