Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birsey olmaz inş canım Allâh a emanet yavrularımız bende kasık ağrısı bel ağrısı hatta bacak ağrısı hepsi mevcut rahat ol bunlar normalmiş hele bu günlerde adet zamanı ya aynı adet belirtilerini yaşarmışız seninle 4 gün var aramızda
Bende gunde 3 kere 2 ser tane agiz yoluyla aliyorum kahverengi lekem oluyor diye.bnde kabizlik yapti sadece.bir kitap okuyorum orada progestanla ilgili annelik hormonundan fazla hormon yuklenen annelerin bebeklerinde ileride psikolojik bozukluklar oluyormus.onu taktim kafaya.annemde abimde dusuk tehlikesi yasamis 4 tane igne vurulmus.hakikaten abim biraz kirik iyiyken kotu olabiliyor dengesizin biri.korkuyorum bende acaba bnm cocukta boyle olurmu diye
Bende gunde 3 kere 2 ser tane agiz yoluyla aliyorum kahverengi lekem oluyor diye.bnde kabizlik yapti sadece.bir kitap okuyorum orada progestanla ilgili annelik hormonundan fazla hormon yuklenen annelerin bebeklerinde ileride psikolojik bozukluklar oluyormus.onu taktim kafaya.annemde abimde dusuk tehlikesi yasamis 4 tane igne vurulmus.hakikaten abim biraz kirik iyiyken kotu olabiliyor dengesizin biri.korkuyorum bende acaba bnm cocukta boyle olurmu diye
Merhaba kızlar bende gebeliği öğrenip ikinci akşamına hafif kanamam olunca progestana başladım. Kese altında kan görünüyordu. Yalnız progestani vajinden aliyordum. En son gittiğimde hala kan odağı vardı bu sefer JEL formunu kullanıyorum. Kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Allahın izniyle bebise, bebislerimize birşey olmaz