progestan kullanıp yan etkilerini yaşayanlar bi bakarmısınız çok acil !!!

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Kızlar bugün 3. gübüm progestan kullanıyorum.Kahverengi akıntım oldu doktor o yüzden verdi. 3 gündür gece yatarken alıyordum bugün biraz erken aldım ve şuan resmen içmiş gibiyim, kafam güzel, çakır keyif oldum kafamı tutamıyorum normalmi bu yaa korkmaya başladım geçmiyor çünkü :(( :5:

Bende farkli bir rahatsizliktan dolayi kullandim 3 ay aynen senin gibi oldum:) doktora kullanamiyorum dedim.kullanacaksin bunlar normal dedi..

Canım hamileyken bende kullanmıştı düşük tehlikem vardı.
hatta ben günde birtanesini ağız yoluyla içiyordum diğerinide fitil şeklinde kullanıyordum
biraz sarsıntı yapıyordu bende ama sizin ki kadar değildi

Benimde kanamam olunca verdi doktor
Yan etkilerini okumadan içtim sonrada pazara gittim :/ bir anda başım dönmeye başladı sanki kulaklarım uğulduyordu
O günden sonra gündüz içtikten yarım saat sonra uyuyordum yoksa sanki kafam güzelleşiyordu :))
*ben sabah-akşam içiyordum
Sizede çok çooook geçmiş olsun

hamileliğin ilk 3 ayında kullandım Allah'ım o nasıl bir ilaçtır kafam yastığa gitmeden uyumuş oluyordum uyumamak için diretince de resmen sallanıyordum zaten ilacın prospektüsünde de yazıyor araç vs kullanmayın diyor sanırım normal bir durumdu size de geçmiş olsun.

Bende farkli bir rahatsizliktan dolayi kullandim 3 ay aynen senin gibi oldum:) doktora kullanamiyorum dedim.kullanacaksin bunlar normal dedi..

Canım hamileyken bende kullanmıştı düşük tehlikem vardı.
hatta ben günde birtanesini ağız yoluyla içiyordum diğerinide fitil şeklinde kullanıyordum
biraz sarsıntı yapıyordu bende ama sizin ki kadar değildi

Benimde kanamam olunca verdi doktor
Yan etkilerini okumadan içtim sonrada pazara gittim :/ bir anda başım dönmeye başladı sanki kulaklarım uğulduyordu
O günden sonra gündüz içtikten yarım saat sonra uyuyordum yoksa sanki kafam güzelleşiyordu :))
*ben sabah-akşam içiyordum
Sizede çok çooook geçmiş olsun

hamileliğin ilk 3 ayında kullandım Allah'ım o nasıl bir ilaçtır kafam yastığa gitmeden uyumuş oluyordum uyumamak için diretince de resmen sallanıyordum zaten ilacın prospektüsünde de yazıyor araç vs kullanmayın diyor sanırım normal bir durumdu size de geçmiş olsun.

Ayy sağolun kızlar gece buraya yazdıktan sonra dayanamayıp uyudum zaten uyku ilacı gibi :)) şimdi bişeyim yok.cok teşekkür ederim ;)

Arkadaşlar dr.um da bana progestan verdi hamilelik olursa bebek tutunsun diye..yalnız bu ilacı içtikten bir saat sonra baş dönmesi oluyo çok fena..bide geçmiyo baş dönmesi ara ara hep oluyo gün içinde..sizde nasıl peki..bi süre etkisini gösterip geçiyo mu,benim gibi ara ara oluyo mu..??

Back
X